BRUTÁLISAN MEGVERTEK EGY LÁNYT SZEGEDEN!

BRUTÁLISAN MEGVERTEK EGY LÁNYT SZEGEDEN!

Azért vertek meg egy Szegedi lányt, mert barátját bevándorlónak nézték.

[cn-social-icon]

A pár és a lány bátyja éppen egy fesztiválról tartottak hazafelé, amikor beléjük kötöttek. A megvert lánynak össze kellett varrni a száját, az arccsontját szilánkosra törték és meg kellett műteni.

“Egyetemista lány, pont olyan, mint a tied, az enyém. Szombat este, a bátyja és a barátja társaságában célpontja lett 3, majd több, irtó erős, bátor és igazán nemzeties lelkületű férfinek.” Ja, csak ők hiszik magukat annak, szerintem primitív, az életükben nulla hatalommal rendelkező, kötekedő idióta barmok. Férfinak semmiképp nem nevezném őket, azok védik a nőket és nem agyonverik. Nem is tudom, hogy történhetett, de valahogy elbírtak egy alig ötvenkilós lánnyal. Szája összevarrva, arccsontját szilánkosra törték, reggel műtik. Gratulálok nekik, meglesznek, ebben nem kételkedem és abban sem, hogy az élet nem marad adósa senkinek. Voltak ott többen is, talán van, akinek a becsülete többet ér és nem hunyászkodik csendben. Kérem, aki segíteni szeretne, tegye. Azt üzenem az elkövetőknek, hogy az igazi ERŐ nem az öklötökben rejlik, hanem a lélekben. Tanuljatok ettől a kicsi lánytól, akinek VAN lelki ereje ahhoz, hogy megmutassa így az arcát, önmagát. Nektek nincs” Ez áll egy posztban amit a lány engedélyével töltöttek fel.

A lány bátyja pedig ezt posztolta:

loading...

Tegnap este color után volt egy kis incidensünk pár emberrel a partfürdő bejárata és a híd környékén. Nagyon erős és tökös emberkék szépen hazavágták a húgomat, mert nem tetszett nekik a félvér barátja. Olyannyira, hogy eltört az arccsontja, a szemén alig lát ki és épphogy megmaradt a foga. Az eset este fél 12 körül történt az említett helyszínen. Ha valaki látta a történteket és tudja kik voltak, vagy emlékszik, hogyan néztek ki esetleg, kérem szépen írjon.

A történtekről elsőként a Délmagyar című laptól hallhattunk.

A Szemtanúk szerint, egy fekete ruhás kopasz férfi kötött beléjük, azért mert bőrszíne miatt bevándorlónak nézte a fiút. A támadó azt ordítozta a fiúnak, hogy „takarodj az országból”, aztán elindult a fiú felé, majd a lány közbelépett és megpróbálta elmagyarázni, hogy a fiú nem bevándorló. Sajnos ezzel azt érte el hogy a támadók őt kezdték el ütni, és a pofonok nagy részét ő kapta.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A mentők kiérkezéséig a támadók elmenekültek. A lánynak eltört az arccsontja, meg kellett műteni, és a szemén is óriási duzzanat van, és a száját is össze kellett varrni.

A lány barátja a történtek után ez írta a közösségi oldalra:

“Csak remélni tudom, hogy elkapják őket. Iszonyú rossz érzés, hogy hiába próbáltam a barátnőmet védeni, nem bírtam a négy nehézfiúval. Küzdöttem, próbáltam védeni magunkat, de kevésnek bizonyultam, bárcsak elérhettem volna, hogy én kapjam mind azt amit kedvesemnek és a testvérének okoztak, (függetlenül attól amit kaptam is és adtam is vissza), csak hogy megvédhessem őket. Sajnos nem ez volt az első és bizonyára nem is az utolsó ilyen dolog ami velem történt, gyermek koromtól egészen ezideáig. Eleve meglepett, hogy nőt egyáltalán megütöttek. Nem hogy egy 110 kilogrammos erős férfi egy 45 kilogrammos fiatal törékeny lányt. Itt Magyarországon úgy tudtam, hogy nem így nevelik az embereket, ahogy engem sem erre neveltek a szüleim. Külön szomorú, hogy az újsagírok is igen hiányosan hozzák le a történetet. Kihagyva a leány további sérüléseit , és a testvérén bekövetkezett sérüléseket is beleértve. Több újságban is. Külön köszönöm, hogy ilyen sokan velem vannak, mind Magyarországon és mind nem Magyarországon élő emberek akik úgy érzik, hogy az ilyen jellegű támadásoknak nem kellene megtörténnie senkivel sem !”

Azóta a lány is üzente, hogy köszöni a sok támogatást, amit kap és nagyon sok erőt ad neki, hogy ilyen sokan mellette állnak.

Nem sokkal később őrizetbe vették a férfit, aki feltehetően bántalmazta a lányt. Az ügyet a Szegedi Nyomozó Ügyészség fogja vizsgálni, a rendőrség hatáskör és illetékesség hiányára hivatkozva adta át az ügyet.

És az a hír is felröppent hogy a bántalmazó férfi, egy BV dolgozó, tehát egy börtönőr. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások