FURA LÁTVÁNY FOGADTA A DUBAI AUTÓSOKAT

FURA LÁTVÁNY FOGADTA A DUBAI AUTÓSOKAT
loading...

A Facebookon bukkantunk egy érdekes videóra.

[cn-social-icon]

Érdekes látvány fogadta a Dubai autósokat.

Sokan szállítanak állatokat az autóban, általában nem meglepő, ha megyünk az úton, és a szomszéd autóból egy kutya néz vissza ránk.

De Dubaiban rengeteg furcsaság van, így mint a videó is mutatja, akár még érdekes állatokra is számíthatunk, ha dubai autóútjait járjuk.

loading...Az autósok igencsak meglepődhettek, mikor nem egy kutya nézett vissza rájuk a szomszéd autóból, hanem egy kifejlett nőstény oroszlán. Ráadásul nem is hátul, hanem az anyósülésen, kidugott fejjel.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A sofőr nekivágott az útnak a nőstény oroszlánnal az anyósülésen, ami elég fura látvány. Persze a videón látszik, hogy gondoskodott arról, hogy az állat ne tudjon kiugrani, mert valamilyen hámot tett az állatra. Így az állat nem is tudott volna fel-le mászkálni az autóban, de úgy tűnik, hogy nem is nagyon szeretett volna, hiszen kidugott manccsal és fejjel élvezte az utazást.

Gyanítjuk, hogy ha a sofőr esetleg leparkolt valahol, akkor az autót bezárni sem kellett, hiszen nem sokan mernének ellopni egy olyan autót, amiben egy oroszlán ül az anyósülésen. Tehát az oroszlán nemcsak egy aranyos állat, de a legjobb lopásgátló is.

 

just another day, cruising down the road in Dubai….

Közzétette: The Car Bible – 2016. február 12.

[cn-social-icon]

Read previous post:
HATÉKONY MÓDSZERT TALÁLTAK A RÁK KEZELÉSÉRE
HATÉKONY MÓDSZERT TALÁLTAK A RÁK KEZELÉSÉRE

Egy új módszert fejlesztettek ki a rák kezelésére. [cn-social-icon] Egyenlőre hatásosnak tűnik a módszer. Az új módszer még nem tökéletes,...

ÉRTESÍTÉS A SZÜLŐKNEK! ISMÉT GYERMEKEKET RABOLNAK.
ÉRTESÍTÉS A SZÜLŐKNEK! ISMÉT GYERMEKEKET RABOLNAK

OSZD MEG! FELHÍVÁS A SZÜLŐKHÖZ! VIGYÁZAT! MAGYAR FIATALOKAT RABOLNAK EL AZ EMBERKERESKEDŐK! [cn-social-icon] A Magyar fiatalok nagyon komoly veszélyben vannak!...

Close