AMIRE IGAZÁN BÜSZKÉK LEHETÜNK

AMIRE IGAZÁN BÜSZKÉK LEHETÜNK.
loading...

AMIRE IGAZÁN BÜSZKÉK LEHETÜNK

[cn-social-icon]

Ez az eredmény (egy picit) a Magyarok büszkesége is. Természetesen a mesteré az érdem! Egy Miskolci cipészmester lett Európa legjobbja egy Európai bajnokságon.

 

Mindig is tudtuk, hogy a Magyarok mindenben megállják a helyüket. Sőt! Itt az egyik példa: Kovács Attila három aranyérmet és egy ezüstérmet nyert a Kézműves Cipőkészítők Európai Bajnokságán.

Wiesbaden került megrendezésre a 14. Kézműves Cipőkészítők Európai Bajnoksága, amin a cipészek csak és kizárólag saját kezűleg készített lábbelikkel indulhattak. Csodálatos darabok kerültek bemutatásra.A verseny hatalmas magyar sikert hozott: a hat aranyéremből három Kovács Attilához, a miskolci cipészmesterhez vándorolt, a Fullank.com szerint pedig az aranyak mellé még egy ezüstérmet is elhozott.

loading...

Nézzük a cipőket!

 

A díjnyertes cipők:

A címeres (aranyérem, valamint Legjobb Férfi Cipő “Best of -Különdíj”)

Használt személygépkocsi, eladó ingatlan, otthon végezhető munka, olcsó mobiltelefon, eladó laptop…stb. Ingyen apróhirdetések. Add fel te is a hirdetésed! KATTINTS!

Őszi lomb (aranyérem, valamint Legjobb Női Cipő “Best of -Különdíj”

Piracuru (aranyérem, valamint Legjobb Férfi cipő “Best of -Különdíj”)A cipészmesternek nem ez az első sikere a kontinensviadalon. Már 2010-ben is eredményesen szerepelt, 2013-ban pedig a három aranyérmet és egy bronzérmet, valamint egy különdíjat hozott haza, ezzel is gazdagítva országunkat.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Kovács Attila harmadik generációs cipész. Nagyváradon született, saját bevallása szerint gyakorlatilag a cipészműhelyben nőtt fel, megszerette a szakmát, így folytatta a családi hagyomány. Reméli, hogy neki is sikerül továbbadnia a mesterséget.

Mindig nagy örömünkre szolgál, ha Magyar sikerekről számolhatunk be. Neked hogy tetszenek a műalkotások? [cn-social-icon]

Read previous post:
FURA LÁTVÁNY FOGADTA A DUBAI AUTÓSOKAT
FURA LÁTVÁNY FOGADTA A DUBAI AUTÓSOKAT

A Facebookon bukkantunk egy érdekes videóra. [cn-social-icon] Érdekes látvány fogadta a Dubai autósokat. Sokan szállítanak állatokat az autóban, általában nem...

HATÉKONY MÓDSZERT TALÁLTAK A RÁK KEZELÉSÉRE
HATÉKONY MÓDSZERT TALÁLTAK A RÁK KEZELÉSÉRE

Egy új módszert fejlesztettek ki a rák kezelésére. [cn-social-icon] Egyenlőre hatásosnak tűnik a módszer. Az új módszer még nem tökéletes,...

Close