NEM LENNÉNK ANNAK AZ AUTÓSNAK A HELYÉBEN, AKI EGY RENDŐRAUTÓT KAPOTT OLDALBA – VIDEÓ

NEM LENNÉNK ANNAK AZ AUTÓSNAK A HELYÉBEN, AKI EGY RENDŐRAUTÓT KAPOTT OLDALBA - VIDEÓ

Nem lennénk annak az autósnak a helyében, aki egy rendőrautót kapott oldalba.

[good_old_share]


Az autó kamerája mindent rögzített.

A sofőr szerette volna megelőzni az előtte lassan haladó sort, de végül nagyon rosszul sült el a dolog.
Valószínűleg mindenki találkozott már türelmetlen sofőrökkel, akik képtelenek elviselni, ha lassabban haladnak előttük, és akár szabálytalanul is megelőzik az előttük haladókat.

loading...

Sajnos rengeteg ilyen sofőr van, és bizony az ilyen sofőrök rengeteg balesetet is okoznak, sokszor mások halálát okozva ezzel, vagy éppen a sajátjukat.

A videón szereplő sofőr is úgy tűnik, hogy eléggé türelmetlen volt, hiszen úgy döntött, hogy egyszerre fogja megelőzni az előtte lévő öt autót.

loading…


Ez egyébként nem szabálytalan, és záróvonal sem volt, ráadásul az útszakasz rendesen belátható volt, így nem állt fenn annak a veszélye, hogy bárkivel is ütközhetne szemből.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Azonban arra a sofőr nem számított, hogy nem messze tőle egy elágazás van, és a sor azért lassított le, mert valaki éppen szeretne lekanyarodni.
A dolog vége az lett, hogy már nem volt ideje megállni, mikor észrevette a kanyarodó autót, de szerencsére még le tudott lassítani annyira, hogy ne legyen belőle komoly baleset, azonban azért nekiment az autósnak.

Valószínűleg hatalmas kő eshetett le a férfi szívéről, amikor észrevette, hogy nem történt hatalmas baleset, azonban ekkor észrevette, hogy az autó aminek nekiment nem más, mint egy rendőrautó.

Azt nem tudni, hogy végül mi történt a sofőrrel.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások