HATALMAS ÁTVERÉS AZ A HÍR, HOGY MEGTALÁLTÁK A KRAKENT – VIDEÓ

HATALMAS ÁTVERÉS AZ A HÍR, HOGY MEGTALÁLTÁK A KRAKENT - VIDEÓ
loading...

Kiderült a rejtély.

[good_old_share]

Nem a Kraken látható a Google Earth-en.
Bizonyára néhány olvasónk is találkozott már azzal a hírrel, hogy megtalálták a Krakent, vagy hogy egy rejtélyes lényt találtak a Google Earth-en.

loading...

A videó az összeesküvés-elméletekkel foglalkozó Wowforreeel nevű Youtube csatornáról indult, és természetesen nagyon rövid idő alatt hihetetlenül felkapott lett. Ehhez nem is kellett más, mint egy fura kép, és néhány hülye állítás.

Máris kész volt a hír, hogy megtalálták a Krakent, azaz a hatalmas polipot, amit már rengeteg filmben is láthattunk hajókat elsüllyeszteni.

A videót mára már több mint 2 millióan látták, és bizony nagyon felkapott lett az első napokban. Az igazság azonban az, hogy nem a Kraken látható a videón, de még csak nem is egy furcsa lény, hanem valami egészen más.

A „lény” nem más, mint egy szikla…

Ráadásul egy ismert szikla, hiszen neve is van, méghozzá a „Sail Rock” névre hallgat. Azért kapta ezt a nevet, mert a 19. században a hajósok mindig egy másik hajó vitorlájának nézték a sziklát, hiszen vitorla formája van, és legalább 30 méter magasra emelkedik ki a vízből.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Tehát a furcsa lény nem a Kraken, hanem egy szikla, szóval ne dőljünk be ennek az átverésnek.
Read previous post:
TERRORTÁMADÁS ISZTAMBULBAN
TERRORTÁMADÁS ISZTAMBULBAN

Terrortámadás történt Isztambulban. [good_old_share] Feltehetőleg az Iszlám Állam követte el a támadásokat. Pontosan még nem tudni a sérültek, és a...

EBBŐL NAGY BALHÉ LESZ! MÉGSEM LÉPNEK KI A BRITEK AZ UNIÓBÓL?
EBBŐL NAGY BALHÉ LESZ! MÉGSEM LÉPNEK KI A BRITEK AZ UNIÓBÓL?

EBBŐL NAGY BALHÉ LESZ! MÉGSEM LÉPNEK KI A BRITEK AZ UNIÓBÓL? [good_old_share] A közelmúltban lezajlott a brit népszavazás, ahol az...

Close