TE MIT TENNÉL, HA 15 MILLIÓT TALÁLNÁL EGY MEGVÁSÁROLT SZEKRÉNYBEN?

TE MIT TENNÉL, HA 15 MILLIÓT TALÁLNÁL EGY MEGVÁSÁROLT SZEKRÉNYBEN?
loading...

Te mit tennél, ha 15 millió Forintot találnál egy megvásárolt szekrényben?

[good_old_share]

Hihetetlen történet.


25 éves Muhannad takarítás közben bukkant a nem mindennapi leletre, a rendőrség szerint ilyen esetre még nem volt példa! 

loading...

A 25 éves Muhannad Németországban lakik. Jelenleg egy kis lakásban él, amelynek a bebútorozásában adományozók segítettek.Ebben még nincs semmi különleges, azonban ami ezek után történt, az már nem mindennapi.

Takarítás közben felfedezte, hogy az egyik ajándékba kapott szekrényének van egy rejtett rekesze. Miután kinyitotta a rejtett rekeszt, egy nem mindennapi élményben volt része.

A rekeszben 100 ezer euró értékű tatárékbetétkönyvet talált, ami közel 31 millió forint, valamint 50 ezer euró kézpénzt, ami közel 15 millió forint.

Muhannad azt gondolta, hogy a pénz biztosan nem valódi, de többször is megnézte, és kiderült, hogy igazi. Tehát közel 50 millió forint értékű összeget zsebelhetett volna be.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A férfi azonban nem tartotta meg az összeget, hanem értesítette a bevándorlási hivatalt, akik rögtön értesítették a rendőrséget.

A rendőrség azt nyilatkozta, hogy még nem találkoztak olyan esettel, hogy egy személy átadott volna ilyen mennyiségű talált pénzt.Mikor megkérdezték a férfit, hogy miért nem tartotta meg az összes pénzt magának, azt válaszolta, hogy tiltja a vallása, hogy más ember pénzét eltulajdonítsa. 

Muhannad, mint becsületes megtaláló az összeg 3%-át megkapta jutalomként, ami azért még így is elég sok pénz.

Bizonyára nem sok ember van, aki leadna ilyen hihetetlen mennyiségű talált pénzt. Ön mit tenne ilyen esetben? leadná a pénzt vagy megtartaná magának?

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
HATALMAS ÁTVERÉS AZ A HÍR, HOGY MEGTALÁLTÁK A KRAKENT - VIDEÓ
HATALMAS ÁTVERÉS AZ A HÍR, HOGY MEGTALÁLTÁK A KRAKENT – VIDEÓ

Kiderült a rejtély. [good_old_share] Nem a Kraken látható a Google Earth-en. Bizonyára néhány olvasónk is találkozott már azzal a hírrel,...

TERRORTÁMADÁS ISZTAMBULBAN
TERRORTÁMADÁS ISZTAMBULBAN

Terrortámadás történt Isztambulban. [good_old_share] Feltehetőleg az Iszlám Állam követte el a támadásokat. Pontosan még nem tudni a sérültek, és a...

Close