EGY JÓL ÖLTÖZÖTT GYERMEKEN MINDENKI JOBBAN SEGÍT – VIDEÓ

EGY JÓL ÖLTÖZÖTT GYERMEKEN MINDENKI JOBBAN SEGÍT - VIDEÓ
loading...

Elszomorító videó.

[good_old_share]

Sajnos az emberek már a gyerekeken sem segítenek.

Sajnos manapság már nem segítenek egymáson az emberek, legalábbis a nagy többség. Szinte minden nap látni valami érdekes videót arról, hogy az emberek hogyan hagyják cserben egymást, és hogy úgy elsétálunk a bajbajutott emberek mellett, mintha nem történne semmi.
loading...

Sajnos már a gyerekek is belekerültek ebbe a helyzetbe, és sok esetben már a gyerekeken sem segítenek az emberek, ha bajban vannak.

Ebben a videóban azt láthatjuk, ahogyan egy jól öltözött kislány egyedül sétálgat az utcán, majd később egy étteremben is. Az emberek rögtön megkérdezik tőle hogy jól van-e, és hogy segíthetnek-e neki.

Azonban később ugyan ez a kislány már szakadt ruhában és piszkosan jelenik meg az utcán.

Az emberek reakciója pedig nagyon szomorú, viszont sajnos egyáltalán nem meglepő. Mindenki elmegy a lány mellett, egyszerűen szinte senki sem foglalkozik vele. Később a kislány bemegy ugyan abba az étterembe, ahogy azelőtt tiszta ruhákban ment be. Akkor még mindenki segíteni akart, azonban most a piszkos ruhákban mindenki elzavarta.

Akadt olyan is, aki megkérte a pincéreket, hogy tegyék ki a lányt az étteremből.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Úgy tűnik, hogy az emberek már nem is a gyermeket nézik, csak a ruhát, és ha az nem tetszik nekik, akkor semmibe veszik azt, hogy egy gyermekről van szó.
Read previous post:
TE MIT TENNÉL, HA 15 MILLIÓT TALÁLNÁL EGY MEGVÁSÁROLT SZEKRÉNYBEN?
TE MIT TENNÉL, HA 15 MILLIÓT TALÁLNÁL EGY MEGVÁSÁROLT SZEKRÉNYBEN?

Te mit tennél, ha 15 millió Forintot találnál egy megvásárolt szekrényben? [good_old_share] Hihetetlen történet. 25 éves Muhannad takarítás közben bukkant...

HATALMAS ÁTVERÉS AZ A HÍR, HOGY MEGTALÁLTÁK A KRAKENT - VIDEÓ
HATALMAS ÁTVERÉS AZ A HÍR, HOGY MEGTALÁLTÁK A KRAKENT – VIDEÓ

Kiderült a rejtély. [good_old_share] Nem a Kraken látható a Google Earth-en. Bizonyára néhány olvasónk is találkozott már azzal a hírrel,...

Close