GYŐZTEK A BEVÁNDORLÓK, MOSTANTÓL A POLITIKUSOK NEM A NÉPRE ESKÜDNEK FEL

GYŐZTEK A BEVÁNDORLÓK, MOSTANTÓL A POLITIKUSOK NEM A NÉPRE ESKÜDNEK FEL
loading...

Németországban már nem a népre esküdnek fel a politikusok.

[good_old_share]

Németország kezd széthullani? Többen is így gondolják…
Németország Észak-Rajna-Vesztfália nevű tartományában innentől kezdve nem a népre esküdnek fel a politikusok, hiszen az kirekesztő a bevándorlókkal szemben.

loading...

Egy ország politikusai mindig a népre esküdnek fel. Azonban mivel Németország befogadta a menekülteket, ezért szerintük kirekesztő lenne, ha a német népre esküdnének fel, így bevezettek egy új szabályozást.

Mostantól Észak-Rajna-Vesztfáliában, Nem Német népre fognak felesküdni, hiszen ez mások számára diszkriminatív lehet.

Természetesen a Német állampolgároknak nem igazán tetszik a döntés, és sokan hangot is adnak neki. De ez nemcsak Németországban van így, nagyon sok országban felháborodtak ezen a döntésen, hiszen ez olyan, mintha a saját népüket rekesztenék ki valamilyen szinten.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Persze akadnak olyanok is, akik egyetértenek a döntéssel, de úgy tűnik, hogy a legtöbben felháborítónak tartják.

A változásba a szocialista SPD és az Angela Merkel vezette CDU is belement, de támogatták még a módosítást a Zöldek, a liberálisok és a Kalózpárt is.
Úgy gondolják, hogy így már nem lesz diszkriminatív az eskü. Sajnos abba nem gondolnak bele, hogy ezzel a Német állampolgárok nagy részét magul ellen fordítják.

Innentől kezdve tehát nem a népre, hanem a tartomány jólétére fognak felesküdni. Neked mi a véleményed erről? Az oldal alján megírhatod.

És egy olvasói vélemény: 

Ha a németeknek ezután sem esik le mit csinálnak velük és továbbra is csak tapsikolnak hozzá, akkor tökéletesen megérdemlik amit kapnak.
Egy normális országban ha a kormány egyenrangú félnek tekinti a saját állampolgárait és az illegálisan ott tartózkodó potyalesőket, majd még fel is esküszik az utóbbiak védelmére, akkor vasvillával kergetnék el.

Forrás: 888.hu
Read previous post:
EGY JÓL ÖLTÖZÖTT GYERMEKEN MINDENKI JOBBAN SEGÍT - VIDEÓ
EGY JÓL ÖLTÖZÖTT GYERMEKEN MINDENKI JOBBAN SEGÍT – VIDEÓ

Elszomorító videó. [good_old_share] Sajnos az emberek már a gyerekeken sem segítenek. Sajnos manapság már nem segítenek egymáson az emberek, legalábbis...

TE MIT TENNÉL, HA 15 MILLIÓT TALÁLNÁL EGY MEGVÁSÁROLT SZEKRÉNYBEN?
TE MIT TENNÉL, HA 15 MILLIÓT TALÁLNÁL EGY MEGVÁSÁROLT SZEKRÉNYBEN?

Te mit tennél, ha 15 millió Forintot találnál egy megvásárolt szekrényben? [good_old_share] Hihetetlen történet. 25 éves Muhannad takarítás közben bukkant...

Close