GYŐZTEK A BEVÁNDORLÓK, MOSTANTÓL A POLITIKUSOK NEM A NÉPRE ESKÜDNEK FEL

loading...

Németországban már nem a népre esküdnek fel a politikusok.

Németország kezd széthullani? Többen is így gondolják…
Németország Észak-Rajna-Vesztfália nevű tartományában innentől kezdve nem a népre esküdnek fel a politikusok, hiszen az kirekesztő a bevándorlókkal szemben.

Egy ország politikusai mindig a népre esküdnek fel. Azonban mivel Németország befogadta a menekülteket, ezért szerintük kirekesztő lenne, ha a német népre esküdnének fel, így bevezettek egy új szabályozást.

loading...

Mostantól Észak-Rajna-Vesztfáliában, Nem Német népre fognak felesküdni, hiszen ez mások számára diszkriminatív lehet.

Természetesen a Német állampolgároknak nem igazán tetszik a döntés, és sokan hangot is adnak neki. De ez nemcsak Németországban van így, nagyon sok országban felháborodtak ezen a döntésen, hiszen ez olyan, mintha a saját népüket rekesztenék ki valamilyen szinten.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Persze akadnak olyanok is, akik egyetértenek a döntéssel, de úgy tűnik, hogy a legtöbben felháborítónak tartják.

A változásba a szocialista SPD és az Angela Merkel vezette CDU is belement, de támogatták még a módosítást a Zöldek, a liberálisok és a Kalózpárt is.
Úgy gondolják, hogy így már nem lesz diszkriminatív az eskü. Sajnos abba nem gondolnak bele, hogy ezzel a Német állampolgárok nagy részét magul ellen fordítják.

Innentől kezdve tehát nem a népre, hanem a tartomány jólétére fognak felesküdni. Neked mi a véleményed erről? Az oldal alján megírhatod.

És egy olvasói vélemény: 

Ha a németeknek ezután sem esik le mit csinálnak velük és továbbra is csak tapsikolnak hozzá, akkor tökéletesen megérdemlik amit kapnak.
Egy normális országban ha a kormány egyenrangú félnek tekinti a saját állampolgárait és az illegálisan ott tartózkodó potyalesőket, majd még fel is esküszik az utóbbiak védelmére, akkor vasvillával kergetnék el.

Forrás: 888.hu
Szólj hozzá

Hozzászólás