MEGVERTEK EGY IDŐS EMBERT A VILLAMOSON – VIDEÓ

Megvertek egy idős embert a villamoson.

A támadót egy nappal később elfogták.

Az „Ítéljék el az állatkínzókat” Facebook csoportban tettek közzé egy videót arról, hogy egy fehér baseballsapkás, fülbevalós, fiatal férfi belekötött egy idős emberbe Budapesten az egyik villamoson.
A támadó kiabált a férfival, hogy szálljon le vele, majd elkezdte ököllel ütni, majd később az ülésbe lökte, ahol aztán tovább ütötte az idős férfit.

A mai Híradó adásából kiderült, hogy a támadó egy 25 éves Budapesti férfi, aki állítólag azért verte meg az idős férfit, mert provokálta őt.

A támadót másnap este elfogtál, és garázdaság miatt eljárást indítottak ellene.

Azonban egy valami mellett nem tudunk elmenni szó nélkül. Az eset a villamoson történt, ahol azért elég sok ember van. Hogy lehet az, hogy senki sem segített az idős férfinak. Még ha csak 1-2 ember lenne ott, akkor talán érthető, hogy ők is félnek. Da valószínűleg elég sok ember volt ott, és senki nem csinált semmit, a támadó pedig olyan nyugodtan ütötte az áldozatát, mintha csak ketten lennének ott.

Ő sem félt, hogy bárki is nekitámad?

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Arról nem is beszélve, hogy volt aki kamerázott is. Jó persze ebben az esetben jól jött, hogy készült egy videó, hiszen ez alapján megtalálták a támadót, de az az ember is csak ült ott csendben, és nézte, plusz még kamerázott is.
Szólj hozzá

Hozzászólás