TERRORTÁMADÁS ISZTAMBULBAN

TERRORTÁMADÁS ISZTAMBULBAN
loading...

Terrortámadás történt Isztambulban.

[good_old_share]

Feltehetőleg az Iszlám Állam követte el a támadásokat.
Pontosan még nem tudni a sérültek, és a halottak számát, nagyjából minden híroldal mást ír, de az biztos, hogy rengeteg a sérült, és nagyon sokan vesztették életüket.

loading...

Kedden este merénylet történt egy Isztambuli reptéren. Feltételezhetően három támadó volt, de van, ahol négy támadóról írnak.

A támadók először Kalasnyikovval lövöldöztek, azt mondják, hogy válogatás nélkül lőttek mindenkire, akire csak tudtak, aztán pedig felrobbantották magukat.

Korábban azt nyilatkozták, hogy a terrortámadásnak legalább 60 sebesültje van, és 28 halottja, de ez a szám azóta tovább nőtt. Később már 106 sebesültről szóltak a hírek, de sajnos később ez a szám is nőtt.

Egyenlőre úgy tűnik, hogy 36-an vesztették életüket, és legalább 147 sebesült van, ami egy hatalmas szám.

A híres szerint az áldozatok nagy része Török származású, de vannak közöttük külföldi állampolgárok is. Egyenlőre úgy tűnik, hogy a merényletnek nincsenek Magyar áldozatai.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Isztambulban egyébként ez már a negyedik terrortámadás volt.

A Török miniszterelnök szerint az Iszlám Állam állhat a háttérben, bár ez még nem bizonyított, és egyenlőre a terrorszervezet sem vállalta magára a merényletet.

A túlélők szerint a fekete ruhás, maszkos támadók válogatás nélkül lőttek mindenkire, majd később felrobbantották magukat. Az esetről biztonsági kamerás felvételek is készültek, amiken jól látszik a támadás. Az egyik felvételen még az is látszik, ahogy a merénylő felrobbantja magát.

Egy másik szemtanú is arról beszélt, hogy a támadók mindenkire lőttek, mindenhol vér volt, és hogy a plafonról ruhák lógtak. Valószínűleg arra célzott, hogy a robbanástól feltapadtak a ruhadarabok a plafonra.

Az Isztambuli főkonzul azt mondta, hogy nincs tudomásuk arról, hogy Magyar áldozatok is lennének.
Read previous post:
EBBŐL NAGY BALHÉ LESZ! MÉGSEM LÉPNEK KI A BRITEK AZ UNIÓBÓL?
EBBŐL NAGY BALHÉ LESZ! MÉGSEM LÉPNEK KI A BRITEK AZ UNIÓBÓL?

EBBŐL NAGY BALHÉ LESZ! MÉGSEM LÉPNEK KI A BRITEK AZ UNIÓBÓL? [good_old_share] A közelmúltban lezajlott a brit népszavazás, ahol az...

BEBIZONYÍTOTTÁK, HOGY RÉGEN OXIGÉN VOLT A MARSON
BEBIZONYÍTOTTÁK, HOGY RÉGEN OXIGÉN VOLT A MARSON

Bebizonyították, hogy régen oxigén volt a Marson. [good_old_share] Ez egy hatalmas felfedezés. Amerikai kutatók megállapították, hogy régen a Marsnak oxigénben...

Close