FELSZÁMOLT EGY PÉKÜZEMET A NÉBIH – VIDEÓ

FELSZÁMOLT EGY PÉKÜZEMET A NÉBIH - VIDEÓ
loading...

Most egy Fővárosi péküzemet számolt fel a NÉBIH.

[cn-social-icon]

A NÉBIH és a NAV közösen csapott le egy péküzemre.

Az üzemben embertelen körülmények uralkodtak, az biztos, hogy onnan nem enne senki, ha tudná, hogy milyen körülmények között gyártják.

loading...

Az üzemben penészes falak, egerek, egér ürülék volt, és hatalmas kosz.

Súlyos problémák voltak az egész péküzemben, alapvetően az is elég lett volna a bezárásához, amilyen állapotok az épületben voltak, de ez még nem volt minden. A nyilvántartás is nagyon hiányos volt.

A NÉBIH és a NAV közösen tartottak ellenőrzést a helyszínen, ahonnan egy tonna élelmiszert foglaltak le, és a péküzemet azonnal be is zárták.

Az épületben a falakat és az ajtókat vastagon ellepte a penész és a kosz, valamint egérürüléket is több helyen találtak, és persze egereket is. Élő és döglött egerek is voltak az üzemben. Valamint cigarettacsikkeket is, ami csak úgy el voltak dobva a padlón.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az üzemben csak pitákat gyártottak, amiket állítólag vendéglátóhelyeknek adtak el (a környék legjobb pitája), viszont erről nem vezettek nyilvántartást, mint ahogy egyes dolgozókról sem. Kilencből három alkalmazottat egyáltalán nem jelentettek be, egyet pedig késve.

A hatóságok eljárást indítottak, és milliós nagyságrendű büntetés várható.

[cn-social-icon]

Read previous post:
ELKAPTÁK AZ UBER SOFŐR MÁSIK KÉT TÁMADÓJÁT
ELKAPTÁK AZ UBER SOFŐR MÁSIK KÉT TÁMADÓJÁT

Elkapták az Uber sofőr másik két támadóját is. [cn-social-icon] Így összesen már négy támadót fogtak el, és eljárást indítottak. Korábban...

ELÉRTE EURÓPÁT A ZIKA VÍRUS.
ELÉRTE EURÓPÁT A ZIKA VÍRUS

A veszélyez Zika vírus elérte Európát is. [cn-social-icon] A vírus leginkább a terhes nőkre veszélyes, így nekik különösen ügyelniük kell....

Close