KIRÚGTA A FŐNÖKE MIUTÁN MEGTUDTA HOGY RÁKOS

KIRÚGTA A FŐNÖKE MIUTÁN MEGTUDTA HOGY RÁKOS
loading...

Mielőtt beteg lett, az 51 éves asszony 12 évig egy sebész asszisztenseként dolgozott.

Az 51 éves Carol Jumper a múlt hónapban szembesült azzal, hogy súlyos beteg, miután szűnni nem akaró hasfájásával orvoshoz ment. Az alapos vizsgálatok kiderítették, hogy a középkorú asszony előrehaladott rákban szenved.

A pennsylvaniai nő a diagnózist követően azonnal értesítette főnökét is, egy neves szájsebészt, akinek 12 évig volt az asszisztense. Csakhogy az orvos a lesújtó hírre nem várt módon reagált: levelet írt Carolnak, melyben közölte vele, hogy azonnal felbontja a munkaviszonyát. A sebész, dr. George Visnich döntését levelében azzal indokolta, hogy munkatársa energiáit az elkövetkezőkben a túlélésért folytatott harc köti majd le, ezért nem tud az általa elvárt szinten teljesíteni majd munkahelyén.

[cn-social-icon]

A sebész a kézzel írt levél végén azt is hozzátette, imádkozik majd Carolért, hogy sikerüljön meggyógyulnia. Az asszony felháborodásában az internetre is feltöltötte főnöke szívtelen levelét, ami ezt követően vírusszerűen terjedni kezdett. Az országos felháborodás miatt Visnich ügyvédet fogadott, rajta keresztül üzente meg, hogy Carol félreértette levelét.

loading...

Az ügyvéd, Larry Kelly elmondta, ügyfele valójában csak nagylelkű szeretett volna lenni munkatársával. „Belátta, hogy Carolnak most van a munkánál is fontosabb dolga, ezért döntött úgy, hogy fizetés nélküli szabadságra küldi őt abban a reményben, hogy a gyógyulása után újra felveszi majd a munkát."

Carol vőlegénye, Dennis Smerigan azonban nem így látja a dolgot. „Mióta beteg lett, egyszer sem hívta fel Carolt" panaszolta, majd hozzátette, menyasszonya az esetet nem szeretné kommentálni, most ugyanis minden erejével azon van, hogy mielőbb meggyógyulhasson.

Read previous post:
NAGY BAJBAN VAGYUNK-IJESZTŐ ÁLLÍTÁSOK AZ ENSZ KISZIVÁRGOTT KLÍMA-JELENTÉSÉBŐL!
NAGY BAJBAN VAGYUNK-IJESZTŐ ÁLLÍTÁSOK AZ ENSZ KISZIVÁRGOTT KLÍMA-JELENTÉSÉBŐL

Ijesztő állítások az ENSZ kiszivárgott klíma-jelentéséből NAGY BAJBAN VAGYUNK!     Hivatalosan csak novemberben hozzák nyilvánosságra a “Synthesis Report” című...

A LEVITÁCIÓ.
A LEVITÁCIÓ

A LEVITÁCIÓ  - Nemere István   A szó latin eredetű, és azt jelenti, hogy valaki, a fizikai törvényeit meghazudtolva, önerőből...

Close