ÍGY SZÍVATJA SZOMSZÉDAIT GEORGE LUCAS!

loading...

George Lucas miután eladta a Star Wars jogait, úgy döntött hogy egy új stúdiót épít az egyik saját birtokán. De ebben a gazdag szomszédjai megakadályozták, ezért egy zseniális tervet eszelt ki arra hogy hogyan szívassa meg őket. [cn-social-icon]

Egy biztos, Lucas nem sajnálja a pénzt, ugyanis ez a terve forintba átszámolva körülbelül 4 milliárdba fog kerülni.

George Lucas még 2012-ben eladta a Star Wars jogait a Disney-nek. Miután eladta szeretett volna építeni egy új filmstúdiót a kaliforniai Marin megyében található Grady Ranch nevű birtokán, de a környékbeli gazdag szomszédjai megakadályozták ezt arra hivatkozva, hogy az építkezés „környezeti és közlekedési gondokat okozna”.

Lucas nem akart letenni a tervéről, de a szomszédjai perrel fenyegették ezért inkább úgy döntött, hogy leállítja a projectet. Aztán később kitalált valamit, ami hasznos az embereknek is és még a szomszédjait is idegesíti, de ez ellen már ne tudnak pereskedni. Azt találta ki, hogy a hatalmas birtokán a szegények számára is megfizethető lakásokat építtet, hogy ezzel segítsen a szegényeken, és egyben idegesítse a szomszédjait is.

loading...

Már tervek is vannak, szóval csak a megvalósítás van hátra.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

„Az ingatlanokról benyújtott tervek százhúsz darab két és háromszobás lakásról, illetve az idősek számára száznégy darab egy és kétszobás lakásról szólnak, amelyek a területen egy négyemeletes és két kétemeletes épületekben lesznek majd megvásárolhatóak, a hozzájuk tartozó garázsokkal együtt.” Legalábbis ez áll a hatósági jelentésben.

A beadvány mindemellett tartalmazza még egy közösségi központ, egy úszómedence, egy függőkert, egy gyümölcsöskert, egy istálló és egy „mikro farm” terveit is, amelyekkel az odaköltöző munkások, tanárok és ápolónők társas életét és szabadidejét kívánják majd jobbá tenni.

A legszebb az egészben pedig az, hogy Lucas mindezt saját zsebből, potom 150 millió dollárból, átszámítva közel 4,2 milliárd forintból fogja finanszírozni.

Szóval sok sikert kívánunk a Star Wars atyjának a megvalósításhoz, persze nem azért hogy a szomszédjait idegesítse, hanem azért mert ezzel az embereken segít. [cn-social-icon]

Szólj hozzá

Hozzászólás