ZAVARJÁK ESTE A ZAJOK? ITT A MEGOLDÁS – VIDEÓ

ZAVARJÁK ESTE A ZAJOK? ITT A MEGOLDÁS - VIDEÓ
loading...

Zavarják éjszaka a zajok?

[good_old_share]


Itt a megoldás.

Rengetegen küzdenek azzal a problémával, hogy éjszakánként nem tudnak elaludni a zajok miatt. Vagy azért, mert zajos a környék, vagy ugatnak a kutyák, esetleg horkolnak mellettük.

Erre persze megoldás lehet egy füldugó, azonban ezt sokan nem használják, hiszen attól tartanak, hogy reggel nem ébrednek fel az ébresztőre.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

Bármi is legyen a probléma, a Bose erre megoldást kínál.A fül, és fejhallgatóiról híres Bose úgy döntött, hogy szeretne egy olyan fülhallgatót készíteni, ami nem csak szórakoztatásra van, hanem segít is az embereknek. Így született meg a zajszűrős fülhallgató.

Egy okos füldugóról van szó, ami még a Hush ötlete volt,azonban a céget felvásárolta a Bose, így most ők készítik el.

Az okos füldugó lényege az, hogy kiszűri a zavaró zajokat, mint például a horkolás, kutyaugatás, vagy egyéb zavaró zajok, amiket aztán halk, és nem zavaró hangokkal helyettesít. Természetesen nem annyira hangosan, hogy felébredjünk rá.

Közben pedig nem kell attól tartanunk, hogy reggel nem kelünk fel az ébresztőre, ugyanis a füldugó ébreszteni is tud.

Ezek mellett pedig természetesen jól illeszkedik a fülbe, így nem kell attól tartanunk, hogy álmunkban kiesne, vagy kényelmetlen lenne.Az okos füldugó természetesen hamar népszerű lett, és rengetegen rendeltek elő belőle. Ez is mutatja azt, hogy milyen sok ember küzd ezekkel a problémákkal, és hogy ez valóban egy olyan eszköz, aminek haszna is van.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
MEGVAN A LEGKÖZELEBBI LAKHATÓ BOLYGÓ
MEGVAN A LEGKÖZELEBBI LAKHATÓ BOLYGÓ

Megvan a legközelebbi lakható bolygó. [good_old_share] Ismét van egy bolygó, amit érdemes lesz figyelni. Már évek óta azt keresik a...

A FÖLDBE CSAPÓDIK EGY KÍNAI ŰRÁLLOMÁS AZ ÉV ELEJÉN
A FÖLDBE CSAPÓDIK EGY KÍNAI ŰRÁLLOMÁS AZ ÉV ELEJÉN

A Földbe fog csapódni egy Kínai űrállomás az év elején. [good_old_share] Állítólag kevés az esély arra, hogy komoly károkat okozzon....

Close