EZ A HÉT LEGMEGHATÓBB VIDEÓJA

EZ A HÉT LEGMEGHATÓBB VIDEÓJA

Ez a hét legmeghatóbb videója.

[good_old_share]

Ezt látni kell.
A hét legmeghatóbb videója egy kengururól, és a gondozójáról szól.

Ahhoz hogy megértsük a videót, ismernünk kell az előtörténetét is. A fiatal kenguru szülei, még kiskorában meghaltak, így ő sem élhette volna túl a vadont.

loading...

Azonban egy állatvédő szervezet befogadta őt, és kirendeltek mellé egy gondozót, aki minden nap vele volt, és úgy gondozta őt, mintha a kis kenguru a saját gyermeke lenne.

A kis kenguru a Johanssen nevet kapta, és két hónap alatt teljesen hozzánőtt a gondozójához, és mindenhová követte, mintha csak az igazi apja lenne.

De eljött a búcsú pillanata, hiszen a fiatal kengurut vissza kell szoktatni a természetbe. Az elszakadás pedig nemcsak a gondozónak volt nehéz, hiszen a kis kanguru sem szeretett volna elszakadni a gondozójától, aki egészen kicsi kora óta vele volt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kenguru és a gondozó első elszakadásáról pedig egy videót is készítettek, ami eléggé meghatóra sikerült, hiszen az állaton egyértelműen látszik az, hogy nem szeretne elszakadni a „pótapjától”
Facebook hozzászólások