SÖRÖZNI INDULT, DE A SAJÁT TEMETÉSÉRE ÉRKEZETT

loading...

A barátok elhívták sörözni, aztán mikor odaért, azt látta, hogy éppen temetik.

[cn-social-icon]

A jelképes temetést azért rendezték meg, mert a legjobb barátjuk, tipikus papucs lett, de a legrosszabb fajta.

Kerian jelképes temetésén ötven ember vett részt, ott volt minden, ami egy rendes temetésen is. Volt halottaskocsi, koporsó, pap, csak a holtest hiányzott, mivel Keriannak semmi baja sem volt.

loading...

A történet ott kezdődik, hogy Kerian összejött egy lánnyal. Onnantól kezdve pedig a barátok háttérbe szorultak, amin nincs is semmi meglepő, hiszen általában ez így működik. Csakhogy Kerian olyan szinten háttérbe szorította őket, hogy még az üzeneteikre sem válaszolt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A barátok hiába keresték és hiába írtak neki, nem ment el az edzésekre, és nem válaszolt az üzenetekre sem, ilyenkor pedig teljesen jogosan háborodnak fel a barátok, hiszen egy üzenetet megírni nem hosszú idő. Még e-mail-t is írtak, hátha talán arra reagál, de még arra sem tette.

Így a barátok elhatározták, hogy ha el tudják érni, akkor jelképesen eltemetik, hogy észrevegye, hogy mekkora papucs lett. Ez így is lett. Elhívták a fiút a helyi kocsmába, rögbi világbajnokságot nézni, majd elintézték a jelképes temetést. Kerian mikor odaért a kocsma elé, azt látta, hogy a barátai kiöltözve vonulnak a koporsóval és énekelnek. Ötven ember gyűlt össze a jelképes temetésen.

Kerian nagyon meglepődött, és rájött arra, hogy nem jó amit csinált, hiszen ennek ellenére a barátai nem ellene fordultak, hanem megrendeztek egy jelképes temetést hogy észrevegye magát. Szerencsére Kerian sem sértődött meg, nagyon meghatódott és örült ennek a fura meglepetésnek, ráadásul jó ötletnek tartotta.

„Teljesen sokkolt a dolog, azt sem tudtam, hogy mit mondjak, vagy csináljak. Az arcom már fáj a sok mosolygástól. A fiúk hatalmas munkát végeztek, ezt a napot biztosan soha sem fogom elfelejteni”. Nyilatkozta Kerian.

[cn-social-icon]

Szólj hozzá

Hozzászólás