HŰTŐBE RAKVA AKARTA ÚJRAÉLESZTENI, A FORRÓ KOCSIBAN FELEJTETT CSECSEMŐJÉT

HŰTŐBE RAKVA AKARTA ÚJRAÉLESZTENI, A FORRÓ KOCSIBAN FELEJTETT CSECSEMŐJÉT
loading...

Egy apa az autóban felejtette a csecsemőjét, majd a hűtőben próbálta újraéleszteni.

[good_old_share]

Elképesztő eset.
Korábban már írtunk arról, hogy sajnos minden nyáron sok olyan eset történik, hogy a felelőtlen szülők az autóban felejtik a gyermekeiket és sajnos a gyermekek életüket vesztik a forró autóban.

loading...

Természetesen ez a felelős szülők számára érthetetlen, és hihetetlen, hogy valaki képes az autóban felejteni a gyermekét, de sajnos rengeteg ilyen eset történik a világban.

Bár tényleg érthetetlen, hogy hogyan képesek bizonyos szülők nem erre, mégis idén is rengeteg ilyen eset történt, bár a hírek szerint úgy tűnik, hogy jóval kevesebb mint az utóbbi években.

A legfelháborítóbb eset talán Texasban történt, ahogy egy apa felejtette az autóban a gyermekét, majd később a hűtőbe téve próbálta meg újraéleszteni a kicsit.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A 33 éves Texasi férfinek 3 gyermeke volt, akik közül a legfiatalabb vesztette életét.

A férfi, aki egyébként tanárként dolgozik, elvitte az óvodába a két idősebb gyermekét, és velük volt a legkisebb gyermeke is, aki fél éves volt.

A férfi elmondta a rendőröknek, hogy miután elvitte a gyermekeket az óvodába, hazament és ledőlt aludni. Nagyjából négy órával később ébredt fel, és ekkor jött rá, hogy a legkisebb gyermekét az autóban felejtette.

A férfi kirohant a csecsemőhöz, aki ekkor már eszméletlenül volt az autóban. Az férfi gyorsan kivette a gyermeket az autóból, majd egy időre berakta a hűtőbe, abban reménykedve, hogy talán újra tudja éleszteni utána. Ezután hívta a feleségét és a rendőrséget, és közben megpróbálta újraéleszteni a kicsit, de sajnos már nem lehetett megmenteni az életét.

A 33 éves Texasi férfi ellen a rendőrség eljárást indított, nem szándékos emberölés vádjával, és nyomozást indítottak az ügyben.
A gyermekvédelmi hatóság is vizsgálatot indított a szülők ellen, azonban a hírek szerint a másik két gyermeket nem vették el tőlük.

Read previous post:
EGY NŐVÉR ELMESÉLI, HOGY MILYEN ÉRZÉS SZÍVROHAMOT KAPNI
EGY NŐVÉR ELMESÉLI, HOGY MILYEN ÉRZÉS SZÍVROHAMOT KAPNI

Egy nővér elmeséli, hogy milyen érzés szívrohamot kapni. [good_old_share] Érdemes elolvasni. Sajnos a szívroham szinte bárkivel előfordulhat, kortól és nemtől...

EGY HÉT MÚLVA FIZETŐS LESZ A WINDOWS 10
EGY HÉT MÚLVA FIZETŐS LESZ A WINDOWS 10

Egy hét múlva fizetőssé válik a Windows 10. [good_old_share] Július 29. az utolsó határidő. Már tavaly óta ingyenesen elérhető a...

Close