EGY NŐVÉR ELMESÉLI, HOGY MILYEN ÉRZÉS SZÍVROHAMOT KAPNI

EGY NŐVÉR ELMESÉLI, HOGY MILYEN ÉRZÉS SZÍVROHAMOT KAPNI

Egy nővér elmeséli, hogy milyen érzés szívrohamot kapni.

[good_old_share]

Érdemes elolvasni.
Sajnos a szívroham szinte bárkivel előfordulhat, kortól és nemtől függetlenül. Teljesen mindegy, hogy odafigyelünk-e az egészségünkre, vagy nem, a szívroham akkor is elérhet minket, ha egészségesen élünk és táplálkozunk.

Persze ha odafigyelünk az egészségünkre, akkor csökken a szívroham kockázata, azonban teljesen elkerülni nem tudjuk azt.

loading...

Pontosan ezért érdemes elolvasni az alábbi levelet, hogy észrevehessük, ha közeleg a baj.

A levelet egy sürgősségin dolgozó nővér írta, aki maga is átélt egy szívrohamot.

"Eredetileg a nőnemű ismerőseimmel akartam megosztani ezt az üzenetet, hogy figyelmeztessem őket, a nőknek sokszor teljesen más tünetek mellett jelentkezik a szívroham.

Nem egészen úgy történik a dolog, mint ahogyan azt a filmekben ábrázolják. Tudom jól, ugyanis nekem is volt egy szívrohamom. A dolog este 22:30-kor történt, és nem előzte meg semmilyen fizikai megterhelés, vagy érzelmi trauma.

Egy hűvösebb estén történt, amikor is éppen egy érdekes történetet olvastam, amit egy barátom küldött nekem, az ölemben az alvó macskámmal.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Majd egy pillanattal később olyan szörnyű érzésem támadt, mint amikor siettében az ember lenyelt egyszerre egy fél szendvicset, majd leöblíti egy korty vízzel… Olyan, volt, mint ha egy golflabda akadt volna meg a nyelőcsövemen lefelé…

Az már eleve gyanús volt, hogy délután 5 óra után már semmit sem ettem. A következő érzés olyan volt, mint ha a gerincem mentén elhelyezkedő izmokat megfeszíteném. 

Ez a szorító-feszítő érzés fokozatosan átterjedt először a szegycsontomra, majd a torkomra, végül az állkapcsomra is. Ekkor jöttem rá, hogy szívrohamom van!

Felkeltem a székemből, azonban amint előre léptem, össze is estem. " 

Figyeljünk tehát oda ezekre a jelekre, és ha érezzük, hogy közeleg a baj, azonnal hívjunk segítséget.
Amíg kiérkeznek a mentősök, addig érdemes magnéziummal csökkenteni a görcsöket.

Reméljük. hogy ezek a sorok hasznosnak bizonyulnak, azonban senkinek sem kell megtapasztalnia.

Forrás: Tudnodkell.info

Facebook hozzászólások