OTTHAGYTÁK AZ ESKÜVŐJÜKET, HOGY MEGLÁTOGASSÁK A BETEG NAGYMAMÁT

OTTHAGYTÁK AZ ESKÜVŐJÜKET, HOGY MEGLÁTOGASSÁK A BETEG NAGYMAMÁT
loading...

Egy pár otthagyta az esküvőjüket, hogy meglátogassák a férj beteg nagymamáját a kórházban.

[cn-social-icon]

A megható történet végigjárta az egész internetet.

Amint megvolt az esküvő, a pár, friss házasként otthagyta a lagzit, és elmentek a kórházba, ahol a férfi 91 éves nagymamáját ápolták. A nagymama nagyon szeretett volna ott lenni az esküvőn, de nem sokkal az esküvő előtt elesett és eltörte a bokáját, így ne tudott részt venni rajta, mert az állapota nem javult olyan gyorsan.

loading...

Így jött az ötlet, hogy az esküvőt otthagyva meglátogatják a nagymamát, ha már nem tudott ott lenni, azért mégis velük legyen.

A nagymama persze annyira meglepődött, hogy megszólalni sem tudott, először el sem hitte, hogy tényleg bementek hozzá. Azt is elmondták, hogy a nagymama végig azt hajtogatta, hogy végre van egy lány unokája is, és persze nagyon boldog volt a látogatástól.

A nagymama azonban lélekben ott volt az esküvőn is, ugyanis kiderült, hogy a kórházban azt a ruhát vette fel, amit az esküvőn is viselt volna, annak ellenére, hogy fogalma sem volt a látogatásról.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szerencsére azt a pillanatot, amikor belépnek az ajtón, és a nagymama meglepődését, sikerült lefotózniuk, ugyanis az esküvői fotós is elkísérte őket.

Később, mikor nyilvánosságra hozták a képeket, a férj elmondta, hogy szerette volna, ha ezek a képek minél több emberhez eljutnak, és ezzel az üzenetük is, hogy minden családtag egyformán fontos.

Azt mondta, „Becsüljük meg és értékeljük a szeretteinket és a velük töltött felbecsülhetetlen pillanatokat.”

Sajnos a 91 éves nagymama, néhány héttel a képek elkészülése után, meghalt a kórházban. Viszont a párnak, valamennyire megnyugvást jelent az, hogy a nagymama láthatta őket az esküvőjükön.

[cn-social-icon]

Read previous post:
EGY NÓGRÁDI FIATAL BALTÁVAL VERTE SZÉT A LAKÁST, A TEK FOGTA EL - VIDEÓ
EGY NÓGRÁDI FIATAL BALTÁVAL VERTE SZÉT A LAKÁST, A TEK FOGTA EL – VIDEÓ

A baltás őrjöngő elfogásáról videó is készült. [cn-social-icon] A terror elhárítási központ felvételét most közzétették. A rendőrségre vasárnap dél körül...

EZEN A PANASZLEVELEN BESÍRSZ
EZEN A PANASZLEVELEN BESÍRSZ

Ezen a panaszlevelen röhögünk órák óta. [cn-social-icon] Garantáltan nem bírod ki röhögés nélkül. Egy internetes ügyfélszolgáltatóhoz érkezett egy panaszlevél, mert...

Close