KEDVES MAGYAR FÉRFIAK!

KEDVES MAGYAR FÉRFIAK!

KEDVES MAGYAR FÉRFIAK!

[good_old_share]


Mi, egészséges lelkületű magyar nők tájékoztatjuk az urakat, hogy tisztában vagyunk vele: ha a szállodai szobájukba hívnak, vagy a bélyeggyűjteményüket akarják megmutatni, akkor tudjuk, hogy nőiségünk iránti vágyukat fejezték ki.
Amelyikünk ezek után elfogadja a meghívást, az nem fogja később ezt zaklatásként értékelni!

Ha általunk nem kívánt perverzióikat akarják velünk kiélni, akkor számíthatnak rá, hogy a tett helyszínén faképnél hagyjuk Önöket, de ezt sem fogjuk zaklatásként a fejükre hányni, tudomásul vesszük, hogy nem egyeznek vágyaink, esetleg javaslatot teszünk Önöknek egy jó orvosra…

Ha előmenetelünk támogatását teszik függővé szolgálatkész reakcióinktól…nos, akkor lesznek, akik igénybe veszik az üzletet, és leszünk, akik nem. A prostitúció egyidős az emberiséggel, és miként nem minden prostituált nő, úgy az is igaz, hogy nem minden nő prostituált…

Amennyiben bármely esetben nem értik azt a szót, hogy NEM, és rámenősségük túlzásokba esik, továbbra is számíthatnak a történelmileg hatásosnak bizonyuló pofonokra, és lábközépen rúgásokra.Amennyiben ez nem lenne elég tiltakozásunk érvényesítésére, na akkor viszont zaklatás, vagy nemi erőszak miatt feljelentést teszünk. AKKOR, a rendőrségen, és nem évek múlva a médiában.

loading...

Ha nem tesszük, akkor a hiba a mi készülénkünkben keresendő.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/
Továbbra is várjuk hódolatukat, annak finom és határozott megnyilvánulásaival együtt, mert ettől érezzük, hogy Nők vagyunk, ez életünk fűszere.

Férfi mivoltuk iránti tisztelettel:

Magyar Nők – nevében: Bertha Szilvia.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások