SZEGEDI KUTATÓK MEGTALÁLHATTÁK A RÁK ELLENSZERÉT?

SZEGEDI KUTATÓK MEGTALÁLHATTÁK A RÁK ELLENSZERÉT?

Szegedi kutatók megtalálhatták a rák ellenszerét?


[good_old_share]

Hamarosan kiderülhet.

A Magyarokról mindig is köztudott volt, hogy rendkívül leleményes, találékony emberek.  Tudósaink a világ minden táján ismertek, számtalan világhírű találmány fűződik Magyar tudósok nevéhez!
Már nagyon régóta kutatja az emberiség a rák ellenszerét, de mindeddig sikertelenül.

loading...

Rengeteg módszert kipróbáltak már a rák kezelésére, azonban úgy tűnik, hogy eddig egyetlen gyógymód sem bizonyult száz százalékosnak. Persze rengetegen azt modnják, hogy a ráknak már régóta megvan az ellenszere, csak éppen nem publikálják, és ez lehet hogy így is van, de ebbe most ne menjünk bele.

Magyar kutatóknak lehetséges hogy sikerült megtalálniuk azt, amit már nagyon régóta keresünk, azaz a rák ellenszerét.

A Magyar kutatók bebizonyították azt, hogy képesek meghosszabbítani, az emberi sejtek fiatalodási képességét, és lehet, hogy ez akár a rákbetegség gyógyításához is használható lehet.

Persze az nem bizonyított, hogy a rák ellen is hatásos lenne, de elméletileg működhet.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egy szegedi génkutató cég, a Velgene Kft. eredményei egy olyan fejlesztéshez köthetőek, amiért egy japán orvos idén Nobel-díjat kapott. Oszumi Josinori a sejtmegújítást vizsgálta, azt a folyamatot, amikor az elhasználódott molekulákat a sejtek lebontják, majd újjáépítik.
Mialatt öregszünk, folyamatosan romlanak a sejtmegújító képességeink, és felhalmozódnak a káros anyagok a szervezetünkben.

Ezek a káros anyagok pedig rengeteg betegséget okozhatnak, köztük rákot is.

A Magyar felfedezésnek köszönhetően viszont a sejtmegújítási folyamatot meg lehet hosszabbítani, és még az sem kizárt, hogy feljavítani is.

Ez azt jelenti, hogy lehetséges az, bár ez még nem bizonyított, hogy rengeteg olyan betegség gyógyítható lenne vele, amire még nincs gyógyszer.
Persze az is lehetséges, hogy azoknál akik már megbetegedtek ez nem használna, de arra nagy az esély, hogy ezzel a gyógyszerrel megelőzhetőek legyenek az ilyen betegségek, vagy esetleg csökkentsék a megbetegedések kockázatát.

Reméljük, hogy hamarosan több is kiderül a kutatásról.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások