A ZACSKÓS LEVESEK – DÖBBENETES VIDEÓ

A ZACSKÓS LEVESEK – DÖBBENETES VIDEÓ.
loading...

A ZACSKÓS LEVESEK – DÖBBENETES VIDEÓ

[cn-social-icon]

Az „új generációs ételek” kényelmesebbé, és jobbá teszik a világunkat…mondják sokat. De vajon milyen veszélyeket hordoznak magukban ezek a gyorsételek?

 

Tényleg megéri ezeket fogyasztani? Valóban nem veszélyesek az emberi szervezetre?Elvileg nem szabadna veszélyesnek lenniük, mert (valakik) engedélyezték a kereskedelmi forgalmazásukat, és ott virítanak az áruházak, boltok polcain. De azt is hozzá kell tennünk, hogy napjainkra már egyre több ember csalódik az állami szervekben – így nem csoda, ha az engedélyt kiadó szervezetben sem bíznak meg sokan.

Mindenesetre az egészséges kétkedés nem árt.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A legtöbb instant leves mono-nátrium-glutamáttal készül. Ha ezt a vegyi anyagot rendszeresen juttatjuk be a szervezetünkbe, akkor megnő az olyan betegségek kialakulásának kockázata, mint a rák vagy a migrén. Ez az anyag ráadásul függőséget is okoz, mint a koffein vagy a nikotin. Ezeket az instant leveseket ráadásul legtöbbször hungarocell tasakokban árulják, ami növeli az Alzheimer-kór kialakulásának esélyét – írja a Bien.

loading...

És tényleg! Mi is megfigyeltük, hogy azok a gyermekek, akik néhányszor ilyen „ételt” fogyasztottak, szinte már követelik az újabb adagot.


A lap állítása szerint az ezekben a levesekben levő tészta felelős rengeteg gyermek vakbélgyulladásáért, és ehhez még hozzájön, hogy a hungarocell csomagolás miatt számos mérgező anyag jut a szervezetbe.A videót nézve és a fenti gondolatokat megismerve valóban érdemes elgondolkodni azon, hogy vajon hogy kaphatták meg ezek az „élelmiszerek” a forgalomba hozatali engedélyt.

Read previous post:
MEGVERTÉK A MENEKÜLTEK AZT A FÉRFIT, AKI ADOMÁNYT VITT NEKIK
MEGVERTÉK A MENEKÜLTEK AZT A FÉRFIT, AKI ADOMÁNYT VITT NEKIK

A menekültek egyre agresszívabbak. [cn-social-icon] Már azokat is megtámadják, akik segíteni próbálnak nekik. A Görög-Macedón határon is egyre fokozottabb a...

MAGYARORSZÁG MÁR NEM A MAGYAR NÉPÉ?
MAGYARORSZÁG MÁR NEM A MAGYAR NÉPÉ?

MAGYARORSZÁG MÁR NEM A MAGYAR NÉPÉ?   [good_old_share] A múlt alkalommal bemutattunk egy interjút Orosházi Ferenccel, aki állítólag merényletet készült...

Close