FURCSA LÉNY KOPONYÁJÁRA BUKKANTAK OROSZORSZÁGBAN

Furcsa lény koponyájára bukkantak Oroszországban.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Először egy állatra tippeltek, később azonban kiderült, hogy egy egészen másfajta lényről van szó.

Oroszország déli részén, valahol a hegyekben, egy furcsa, de nagyon jó állapotú dobozra bukkantak, a dobozban pedig két ismeretlen lény koponyája volt.

A hírek szerint, a dobozon az “Ahnenerbe” logója látható.

Az Ahnenerbe a második világháború idején működő titkos náci szervezet volt az SS-en belül. Nagy részben kutatók dolgoztak ott, akik a Német őstörténettel foglakoztak. Azonban arról is lehetett hallani, hogy ismeretlen lények után is kutattak.

A megtalált koponyákról először azt hitték, hogy valamilyen állaté lehet, azonban miután megvizsgálták, kiderült, hogy teljesen másról van szó.

A felfedezésről készült képeket azonnal elküldték Moszkvába, de a paleontológusok nem adtak konkrét szakvéleményt. Csak azt ismerték el, hogy még sohasem láttak ilyet.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A csontokból vett DNS minták alapján, egy eddig ismeretlen lényről van szó, amik nem hasonlítanak egyetlen ismert fajhoz sem.

Sokan azt mondják, hogy a koponya formája nagyon hasonlít az ősi Sumér Annunakik szarvas istenére, legalábbis ahogyan ők ábrázolták. A szarvas istenük neve „égből jött”-et jelent, ezzel pedig valószínűleg a földönkívüliekre utalhatnak.

“Felépíthetünk mindenféle verziót és feltételezést, de a maradványok, melyeket Adigeföld hegyeiben találtak, arra kényszerítenek, hogy elgondolkodjunk.” Mondta Ivan Bormotov akadémikus.

Szólj hozzá

Hozzászólás