NYOMOZÁST INDÍTOTTAK A DIÁKOT MEGÜTŐ TANÁR ÜGYÉBEN

A hírek szerint nyomozást indítottak egy diákot megütő tanár ügyében.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Az esetről videó is készült.

Egy tanár megütött egy diákot, és az ütésről videó is készült, amire állítólag a rendőrség is felfigyelt és vizsgálódnak az ügyben.

Pontosan nem tudni, hogy miért ütötte meg a diákot a tanár, bár sejtjük, hogy elég rosszul viselkedhetett, ha a tanár már ennyire ideges volt. Az eset egyébként nem sok port kavart egészen addig, amíg egy magyar mémoldal fel nem kapta a videót. Aztán persze jöttek a megosztások, egyre többen látták, majd a rendőrség is felfigyelt rá.

A hírek szerint, egy Zalaegerszegi iskolában történt az eset, bár erről nincs bizonyíték, és nem szeretnénk megnevezni az iskolát sem, úgy, hogy nem biztos hogy ott történt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az iskola igazgatója azt mondta, hogy a rendőrség már vizsgálódik az esettel kapcsolatban, így nem nyilatkozhat.

 

 

Thug tanár

Zalaegerszegen ne szarozz a tanárokkal 😀 Thug Life Hungary

Közzétette: Thug Life Hungary – 2016. március 9.

 

Lehetne itt arról beszélni, hogy jól cselekedett-e a tanár vagy nem, de sajnos pontosan nem tudni, hogy a diák miért is kapta a hatalmas sallert.

Az tény, hogy manapság rengeteg olyan gyerek van, akinek bizony kijárna néha a pofon, de attól függetlenül, ez nem a tanárok dolga, és minden tanárra rossz fényt vet, ha ilyet tesz, és általában kirúgással végződik egy ilyen incidens.

Persze régen ez még természetes volt, és sokan mondják, hogy jobb hogy kaptak a tanártól, amiben van is igazság, azonban azt se felejtsük el, hogy a tanároknak nem áll jogában ilyet tenni. Ha ennek ellenére mégis megteszi, az ugyanúgy bántalmazásnak számít, mintha egy ember az utcán csak úgy megütne.

Szólj hozzá

Hozzászólás