LEHET, HOGY MEGFEJTETTÉK A BERMUDA HÁROMSZÖG REJTÉLYÉT

LEHET, HOGY MEGFEJTETTÉK A BERMUDA HÁROMSZÖG REJTÉLYÉT
loading...

Lehetséges, hogy megfejtették a Bermuda Háromszög rejtélyét.

[cn-social-icon]

Norvég tudósok nagy felfedezésre jutottak.

A Bermuda Háromszögben rengeteg hajó és repülő tűnt el. Rengeteg elmélet született már az eltűnésekkel kapcsolatban, amiket még senkinek sem sikerült bizonyítania.

loading...

 

Az egyik, és nem túl elterjedt elmélet az, hogy Atlantisz elsüllyedt városának a romjai miatt süllyednek el a hajók. A másik elmélet pedig az, hogy UFO-k rabolják el a hajók utasait és süllyesztik el a gépeket.

Norvég tudósok most lehetséges, hogy megfejtették a Bermuda háromszög rejtélyét. A tudósok felfedezték, hogy hatalmas metánbuborékok törnek fel a víz alól, és szerintük ezek borítják fel a hajókat.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A tudósok Norvégia partvidékén gigantikus krátereket fedeztek fel a Jeges-tenger fenekén és rájöttek, hogy az innen felszökő metánbuborékok robbanása okozhatta a hajók elsüllyedését a hírhedt Bermuda-háromszögben is.

A most megtalált kráter 50 méter mély és 1000 méter széles. A Norvég tudósok szerint a tengermélyi olaj, és gázszivárgások hatására alakult ki. Az Európai Földtudományi Egyesület szerint egy ilyen nagy kráterből feltörő buborék ereje, elég ahhoz, hogy felborítson egy hajót.

A Bermuda Háromszög a második világháború után lett híres, hiszen rengeteg repülőgép és hajó tűnt el ott. Majd miután jobban elkezdtek kutatni a Bermuda Háromszög után, kiderült, hogy egészen Kolumbusz koráig nyúlnak vissza a feljegyzések.

Az elmúlt évtizedekben nagyjából 8000 ember tűnt el a hírhedt Bermuda Háromszögben. Az Amerikai parti őrség viszont azt mondta, nincs több eltűnés, mint az óceán más részein.

Ez igaz is, viszont ha azt nézzük, hogy az egész óceánban tűnik el nagyjából annyi ember, mint csak a Bermuda Háromszögben, akkor viszont nagyon is sok.

Read previous post:
NYOMOZÁST INDÍTOTTAK A DIÁKOT MEGÜTŐ TANÁR ÜGYÉBEN
NYOMOZÁST INDÍTOTTAK A DIÁKOT MEGÜTŐ TANÁR ÜGYÉBEN

A hírek szerint nyomozást indítottak egy diákot megütő tanár ügyében. [cn-social-icon] Az esetről videó is készült. Egy tanár megütött egy...

FURCSA LÉNY KOPONYÁJÁRA BUKKANTAK OROSZORSZÁGBAN
FURCSA LÉNY KOPONYÁJÁRA BUKKANTAK OROSZORSZÁGBAN

Furcsa lény koponyájára bukkantak Oroszországban. [cn-social-icon] Először egy állatra tippeltek, később azonban kiderült, hogy egy egészen másfajta lényről van szó....

Close