ÍGY PRÓBÁLJÁK ÁTVERNI A NYUGDÍJASOKAT

ÍGY PRÓBÁLJÁK ÁTVERNI A NYUGDÍJASOKAT
loading...

Sajnos manapság rengeteg csaló próbálja meg átverni az idősebb embereket, és pénzt kicsalni tőlük.

[cn-social-icon]

Ez egy tanulságos történet.

A hírek szerint, egy idősebb embert vertek át Zuglóban, az idős férfitől rengeteg pénzt csaltak ki, egy nem túl egyedi módszerrel. Az idős férfi sajnos bedőlt nekik és gyanút sem fogott, csak mikor már túl késő volt.

loading...

Az idős férfinak, valamikor este tizenegy körül telefonáltak, és a csaló, a férfi unokájának adta ki magát, majd sírva elkezdte mesélni, hogy nagyon nagy bajban van, ugyanis kölcsönkért egy drága autót, amit összetört, és ki kellene fizetnie, és addig nem is engedik el, amíg nem fizeti ki az autót.

Kiderítették, hogy az idős férfinak van pénze, pontosan nem tudjuk, hogy mennyit adott a csalóknak, de nem is az a lényeg.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szóval, kiderítették, hogy a férfi tud nekik pénzt adni, így a csaló rögtön mondta az idős férfinak, hogy egy másik férfi, majd elmegy hozzá a pénzért, és adja neki oda, aztán ahogy őt elengedték, rögtön át is megy hozzá.

Nem sokkal később, megjelent nála, egy sapkás, köpcös férfi, és elkérte tőle a pénzt.

„Odaadtam neki a pénzt és kérdeztem melyik autóval jött. Azt válaszolta, hogy taxival. Elvette a pénzt és elment. Mivel fél tizenkettőkor sem érkezett meg még az unokám, felhívtam telefonon. Álmosan beleszólt: mi van? Mondom elküldtem a pénzt, miért nem jöttél. Odaadta az apjának a telefont, aki megkérdezte, hogy miről beszélek, ittam, be vagyok rúgva?”

Az idős férfi rögtön hívta a rendőrséget, akik megmutattak neki néhány fotót, azokról az emberekről, akikről tudják, hogy ilyen csalásokat csinálnak, azonban nem volt köztük annak a férfinek a képe, aki nála járt.

Állítólag ő volt a tizennegyedik áldozat, akit az utóbbi időben átvertek ilyen módszerrel.

[cn-social-icon]

Read previous post:
FURCSA FELHŐSZERŰ KÉPZŐDMÉNYEK HULLOTTAK AZ ÉGBŐL MAROKKÓBAN
FURCSA FELHŐSZERŰ KÉPZŐDMÉNYEK HULLOTTAK AZ ÉGBŐL MAROKKÓBAN

Egy nagyon érdekes videóra bukkantunk az interneten. [cn-social-icon] Egyenlőre még nincs magyarázat az esetre. Az égből felhőszerű habképződmények hullottak, és...

HA TEHETED, NÉZZ BE EBBE A KÁVÉZÓBA
HA TEHETED, NÉZZ BE EBBE A KÁVÉZÓBA

Ha tehetjük, nézzünk be ebbe a kávézóba. [cn-social-icon] Végre valaki törődik azzal, hogy a hátrányos helyzetűek is munkához jussanak. Megnyílt...

Close