AZ EURÓPA ELLENI STRATÉGIAI HÁBORÚ ÚJABB VÉSZJÓSLÓ JELE

AZ EURÓPA ELLENI STRATÉGIAI HÁBORÚ ÚJABB VÉSZJÓSLÓ JELE.

AZ EURÓPA ELLENI STRATÉGIAI HÁBORÚ ÚJABB VÉSZJÓSLÓ JELE

Bár sokan – elsősorban liberális oldalról igyekeznek megkérdőjelezni azt az állítást, miszerint Európa ellen hadüzenet nélküli háború folyik, egyre több olyan biztos jel lát napvilágot, amely a háború tényét támasztja alá.

 

Ez a támadás rendkívül alattomos. Az Európa megszállását kitervelő, pénzelő és levezénylő csoportok igyekeznek mindvégig rejtetten a háttérben maradni, miközben a kifinomult katonai, és hírszerzési hálózatukat arra használják fel, hogy spontán népvándorlásnak álcázva „a jobb élet ígéretével” útba indítsák Európába az előzőleg általuk elszegényített, kizsákmányolt harmadik világbeli emberek millióit.Még egyik oldalról logisztikával támogatják, pénzelik és szervezik a hatalmas tömeg útját, addig a másik oldalról (Európából) pedig a magas politikai pozícióban lévő ügynökeik csábítják és előkészítik a tömegek fogadtatását és elhelyezését.

Legyünk őszinték, nem kell ahhoz nagy jóstehetséggel rendelkeznünk, hogy belássuk: Európa már „nem bír el” több bevándorlót, és az egyre kezelhetetlenebb etnikai és terrorkonfliktusok mellett a teljes politikai és gazdasági összeomlása fenyeget.

Ilyen körülmények között látott napvilágot az alábbi hír is, mellyel kapcsolatban külön ki szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem áll módunkban a hír valóságtartalmát kinyomoznunk.

A Kopp Online hasábjain jelent meg egy hír, miszerint nagy a valószínűsége annak, hogy egy fedett CIA akció lepleződött le a napokban, amely a migránsáradathoz köthető.

loading...

A CIA által működtetett Amerikai Global Airlines légitársaság egy teherszállító repülőgépe igen gyanús küldeményt szállított. A gép rakodóterében 57 tonna készpénz mellett egy hulla is lapult.

Az MD-11-es teherszállító gép Németországból Dél-Afrikába tartott, fedélzetén a hatalmas mennyiségű készpénzzel, és a hullával, amikor műszaki hiba miatt Zimbabwében a földre kényszerült.

Az ottani földi technikai személyzet fedezte fel, hogy a gép törzséből vér folyik. Ekkor felnyitották a gép rakterét, ahonnan előkerült a hulla és mellette (hivatalosan 57 tonna készpénz) is.

Természetesen az esetről a vezető német médiumok hallgatnak. Bár a New York Times röviden beszámolt a történtekről, (véletlenül ?) elfelejtette megemlíteni a légitársaság nevét, amely a CIA egyik fedőcége – a lap szerint.Visszatérve a géphez, és annak rakományához: a Zimbabwei hatóságok azonnal lefoglalták a gépet és annak rakományát, valamint ezzel együtt a személyzetet is őrizetbe vették.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Olvasóink már biztos sejtik, hogy a gép személyzetének őrizetbe vétele nem tartott sokáig. Bár ennek a gépnek a rakományát nem nevezhetjük mindennapinak, mégis a Zimbabwei hatóságok engedtek az Amerikai nyomásnak, és néhány nap elteltével szabadon engedték a teljes személyzetet.

A Kopp újságíróinak azt még sikerült kideríteni, hogy a pénzrakománnyal együtt utazó hullától a személyzet Mozambik fölött kívánt megszabadulni oly módon, hogy a tervek szerint egyszerűen kidobták volna a gépből.

Forrás    Forrás    Forrás

Facebook hozzászólások