SZABADON ENGEDTÉK A FIÚT, AKIT SZÜLETÉSE ÓTA EGY KETRECBEN TARTOTTAK

SZABADON ENGEDTÉK A FIÚT, AKIT SZÜLETÉSE ÓTA EGY KETRECBEN TARTOTTAK

Szabadon engedték a fiút, akit születése óta egy ketrecben tartottak.


[good_old_share]

Megrázó történet.
Valószínűleg filmekben mindenki látott már olyat, hogy egy embert ketrecben tartanak fogva. Azonban a valóságban ezzel ritkán szembesülünk, és nem igazán hallunk ilyen történeteket.

Éppen ezért sokan el sem tudják képzelni azt, hogy valóban léteznek olyan beteg emberek, akik képesek lennének erre.

loading...

Pedig az igazság az, hogy nagyon is léteznek.

Nem régiben a rendőrség az lányokat futtató hálózatot buktatott le. A futtatók ketrecbe zárva tartották a lányokat, és ott élték az életüket.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Most pedig egy családból sikerült kimenteniük egy fiút.

Az Izraeli Hadera városában egy családi házhoz mentek ki a rendőrök egy bejelentés miatt. A rendőrség azt feltételezte, hogy egy hulla van a házban, de amit ott találtak, arra ők sem voltak felkészülve.

A rendőrség egy 14 éves fiút talált, egy ketrecbe zárva.

A rendőrség azt nyilatkozta, hogy a szomszédok bejelentése miatt mentek ki a házhoz, mert a szomszédok azt mondták, hogy hatalmas bűz áramlik ki a házból. Éppen ezért a rendőrség arra számított, hogy egy holttest lesz az épületben.

A kiérkező rendőrök azonban sokkal megdöbbentőbb dolgot találtak. Egy 14 éves fiú volt a házban egy fémketrecbe zárva.

Később kiderült, hogy a 14 éves fiút a 60-as éveiben járó szülei tartották a ketrecben. A szülők tagadják, hogy bántották volna a fiút, állításuk szerint azért tartották ketrecben, mert súlyos egészségügyi problémái voltak.

A fiút egy házilag készített ketrecben tartották, amit fémhulladékokból tákoltak össze.
Az is kiderült, hogy a fiút csak havonta egyszer, vagy kétszer engedték ki a levegőre, és valószínűleg a ketrecből is, és azt is csak este.

Hogy miért nem érkezett korábban bejelentés, azt senki sem érti, de valószínűleg a szomszédok sem tudtak arról, hogy a fiatal fiút egy ketrecben tartják fogva.

A fiút elvették a szülőktől, és jelenleg orvosi vizsgálat alatt áll, a szülők sorsáról pedig még nem döntöttek.

A nyomozás alatt kiderült, hogy a szülők valóban nem bántalmazták a fiút, tehát valószínűleg csak az embertelen tartás miatt kell majd felelniük a bíróságon.

loading…


[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások