ÍGY TISZTÍTSD A FÉNYSZÓRÓT!

ÍGY TISZTÍTSD A FÉNYSZÓRÓT!
loading...

Így tisztítsuk a fényszórót.

[cn-social-icon]

Ezzel a módszerrel, ragyogóvá varázsolhatjuk az autónk fényszóróit.

A módszer egyszerű, dörzsöljük át fogkrémmel a fényszórót alaposan, majd várjunk egy kicsit és töröljük le vizes ronggyal.

loading...

Az autógyárak már régen nem gyártják a fényszórókat üvegből, hanem áttértek a takarékosságra és az új dizájnra, amely nem más, mint a kőolaj alapú lámpák.

A szép formákat, sokkal takarékosabban, elő tudják állítani ezzel az anyaggal, tehát gazdaságilag sokkal hatékonyabb.

Ráadásul, nemcsak hogy gazdaságilag  hatékonyabb és olcsóbb, de ennek az anyagnak az a remek tulajdonsága, hogy nagyon nehezen törik be, és a kavicsfelverődésekre sem annyira érzékeny, mint az üvegből készült fényszóró.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az egyik nagy hátránya viszont az, hogy egy idő után besárgulnak, megfakulnak, bemattulnak. Ez ilyenkor egyrészt nem szép látvány, másrészt pedig  jelentősen csökken a fényszórók hatékonysága.

Viszont van egy remek módszer, amivel nagyon szépen letisztíthatjuk a fényszórót, és újra olyan lesz, mint régen. A módszer már nem mostani, de nem sokan ismerik.

A fényszórót alaposan dörzsöljük be a fogkrémmel, aztán várjuk egy kicsit, és töröljük le vizes ronggyal. Így néhány perc alatt újra ragyogóvá varázsolhatjuk a fényszórót.

[cn-social-icon]

Read previous post:
VALAMI MEGINT FELTŰNT AZ ŰRÁLLOMÁS KAMERÁJÁN, LEÁLLÍTOTTÁK AZ ADÁST
VALAMI MEGINT FELTŰNT AZ ŰRÁLLOMÁS KAMERÁJÁN, LEÁLLÍTOTTÁK AZ ADÁST

A következő felvételen, egy ismeretlen fénygömböt láthatunk. [cn-social-icon] A felvételt a Nemzetközi Űrállomás kamerája rögzítette. Az adást pedig le is...

A MAGYARSÁG SZÁNDÉKOS RITKÍTÁSA?
A MAGYARSÁG SZÁNDÉKOS RITKÍTÁSA?

A MAGYARSÁG SZÁNDÉKOS RITKITÁSA? Tisztelt olvasók! Az alábbi levelet Tejfalussy András, (korábban: minisztériumi, parlamenti és akadémiai szakértő) küldte számunkra. [good_old_share]...

Close