ÍGY SZABADÍTANAK KI EGY CSAPDÁBA ESETT PUMÁT – VIDEÓ

Nagyon veszélyes műveletre vállalkozott néhány vadőr.

Kiszabadítottak egy csapdába esett pumát, és az egészet videóra vették.

Amerikában, vadőrök mentettek meg egy szerencsétlenül járt pumát. A puma egy csapdába lépett, és ha a vadőrök nem segítettek volna rajta, akkor az állat nagy valószínűséggel elpusztult volna.

A csúcsragadozó Utah államban él, és egy kalandos útján, egy fához erősített csapdába lépett, és nem tudott onnan kiszabadulni. A vadőrök tudták azt, hogy nagyon veszélyes a csapdába esett puma közelébe menni azonban nem akarták hagyni, hogy az állat elpusztuljon, így úgy határoztak, hogy megpróbálják megmenteni az állatot.

Persze ez nagyon veszélyes művelet, hiszen a puma könnyedén végezhetett volna velük, és valószínűleg még nyugodt állapotban is rájuk támadna, hogy védje a területét.

Itt viszont a puma megsérült, és így még nagyobb volt a valószínűsége, hogy az emberekre támad, azonban a bátor vadőröket ez nem érdekelte, és végül sikerült kiszabadítaniuk a nagymacskát a csapda fogságából.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szólj hozzá

Hozzászólás