UFO ÉSZLELÉS SZARDÍNIÁN

UFO ÉSZLELÉS SZARDÍNIÁN
loading...

A szemtanú egészen furcsa jelenséget kapott lencsevégre Szardínián, amikor nyaralás közben az égen egy tárgyat látott, amint az több fényes tárgyat követ, amelyeket kezdetben kínai lámpásoknak vélt.

Egyre több UFO jelenség szerte a válágon. Te mit tennél, ha látnál egyet, vajon hinnének neked, még ha felvételed is lenne róla?

“Szardínián voltam, és egy szép szállodába érkeztem meg, mielőtt hazaindultam volna. Azon voltam, hogy fürdök a medencében, amikor észrevettem több nagy fényt az égen. Fogtam az iPhone-omat, és rögzíteni kezdtem őket. Miután megnéztem a videót számítógépen, észrevettem egy furcsa, sötét, háromszög alakú hajót, mely a fényektől nem messze lebegett. Minden bizonnyal folyamatosan megfigyelte, vagy ellenőrizte őket. Amikor a fények eltűntek, a hajó felgyorsult, és természetesen követte a fényeket. Biztos vagyok benne, hogy valami kísérő lehetett, és nyilvánvalóan volt egyfajta kapcsolat a hajó és a fények között.

A fények szuper hatalmasak voltak, a szem számára szinte lenyűgözőek. Elég gyorsan leereszkedtek a hegy mögött, egyre lejjebb és lejjebb. Ez azt jelenti, hogy ezek fizikai tárgyak, és valamilyen meghajtott eszközök. Gondolhatja valaki – ahogy én is – hogy kínai lampionok, de ha egy kicsit elgondolkodunk, akkor megérthetjük, hogy a kínai lámpások nem úgy viselkednek, mint ezek, és összességében egyáltalán nem így néznek ki” – mondta el a szemtanú.

Több ok is szól a mellett, hogy ezek nem kínai (szerencse) lámpások, hisz ki lenne az, aki ilyen időjárásban (szikrázó napsütésben) ilyeneket ereget? Különben is egyetlen lámpás sem tudna ilyen fényeket produkálni. Továbbá, ha belegondolunk abba, hogy a hegy mögött voltak, ez azt jelenti, hogy nagyon messze, méghozzá távolabb voltak, mint a hegy.

Ha mégis kínai lámpások lennének, akkor ezek felemelkednének és nem pedig elsodródnak, méghozzá nem túl távolra, még ha szélvihar is lenne, de akkor sem sodorná el őket a szél ilyen rövid időn belül erre a távolságra.

loading...

Továbbá kérdőjelként marad a háromszög alakú objektum is, amely minden bizonnyal földi (katonai) repülő tárgy, amely a hegy mögé követte a fényjelenségeket.

Read previous post:
LÚGOSÍTÁSSAL GYŐZTE LE A RÁKOT!
LÚGOSÍTÁSSAL GYŐZTE LE A RÁKOT!

LÚGOSÍTÁSSAL GYŐZTE LE A RÁKOT!   Utolsó stádiumban volt: szódabikarbónával és melasszal legyőzte a rákot!    Szinte hihetetlen, de egy...

INGYENES ÚJSÁGBÓL INGYEN FŰTÉS!
INGYENES ÚJSÁGBÓL INGYEN FŰTÉS!

Ingyenes újságból ingyen fűtés   Az emberi leleményesség határtalan! A Jászárokszálláson élő Zoltán azon kevesek közé tartozik, akik sajnálják, ha nem találnak...

Close