VIDEÓ A JÁSZAPÁTI GÓLYAGYILKOSSÁGRÓL

loading...

Videó a Jászapáti gólyagyilkosságról.

Az egyik szemtanú beszélt az esetről.

Az egész országban téma volt a gólya, akit brutális módon megöltek Jászapátiban. Mindenhol megtalálható volt a hír, az internettől kezdve a híradóig, és még az újságokban is írtak róla.

A gólyát már jól ismerték a környéken, hiszen évek óta visszajárt Jászapátiba, és kifejezetten szelíd állat volt. Sokszor az iskola udvarán sétált és bogarakat gyűjtött.

Sajnos a szelídsége okozhatta a gólya vesztét, akit egy labdával fejberúgtak, majd az elkábult állat lábait eltörték, és brutálisan végeztek vele. Arról is lehetett hallani, hogy a madarat korábban áramütés érte, de erről nincs információnk.

A rendőrség 200 ezer Forint nyomravezetői díjat tűzött ki az elkövetőkre, és nem sokkal később meg is lettek a tettesek.
Kiderült, hogy 15 év körüli fiúk voltak, akik szórakozásból ölték meg a szegény állatot.

Az N1 TV stábja elment Jászapátiba, és utánajárt a dolgoknak. Felkereste a gólya tetemének megtalálóját, és az egyik fiatalt is, aki ottvolt az esetnél.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

Szólj hozzá

Hozzászólás