AZÉRT RABOLT TRAFIKOT, MERT BÖRTÖNBE AKART KERÜLNI, HOGY MELEGBE HÚZÓDHASSON

AZÉRT RABOLT TRAFIKOT, MERT BÖRTÖNBE AKART KERÜLNI, HOGY MELEGBE HÚZÓDHASSON

Azért rabolt trafikot, hogy börtönbe kerüljön.


[good_old_share]

Így szerette volna átvészelni a telet.
Ugyan egy trafikrablásról van szó, de mégis szomorú és valamilyen szinten megható történet.

A 43 éves B. Zsolt kirabolt egy trafikot, azonban mindezt nem azért tette, mert pénzre volt szüksége.

loading...

A férfi késsel rabolt ki egy trafikot Mosonmagyaróváron kedden este. A férfi szándékosan úgy intézte a rablást, hogy a végén elkapják a rendőrök.

A rablás után a férfi zsebre tette a zsákmányt, ami 130 ezer forint volt, azonban nem ment ki az üzletből, hanem ott maradt és elkezdett beszélgetni az eladóval, akit pár másodperccel azelőtt kirabolt.

A férfi percekig beszélgetett az eladóval, és azt is megkérdezte tőle, hogy megnyomta-e a pánikgombot.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az eladó megnyomta, így a rendőrök hamar kiérkeztek, Zsolt pedig várta őket.

A kapitányságon kihallgatták a rablásról, ahol beismerő vallomást tett, és az is kiderült, hogy miért hajtotta végre a rablást.
Zsolt nem azért rabolta ki a trafikot, mert pénzt akart, hanem azért, hogy börtönbe kerülhessen. Mivel nincs munkája, és pénze sem, ezért éhezik és fázik. Valószínűleg már nem bírta tovább a nyomorgást, és ezért döntött a börtönbe kerülés mellett.

A férfi elmondta, hogy a börtönben ellátást kapna, és fűtenek is, így még ott is jobb neki.

Egyébként nem ez volt az első ilyen esete, hiszen tavaly szintén véghezvitt egy hasonló bűncselekményt, azonban akkor nem vették őrizetbe.

Sajnos szomorú az, hogy odáig jutott az ország, hogy az emberek már inkább a börtönbe menekülnek a nyomorúság elől, és szomorú az, hogy sok embernek ilyen sorsa van.
Persze az elítélendő, hogy Zsolt kirabolt egy trafikot, de vele ellentétben sokan megléptek volna a pénzzel vagy esetleg még az eladót is bántották volna, ő pedig csak azért tette, hogy börtönbe kerülhessen, mert még ott is jobban az életkörülmények számára.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások