EGY SZÍR FÉRFI MEGERŐSZAKOLT EGY NŐT BUDAPESTEN

loading...

Egy Szír férfi megerőszakolt egy nőt Budapesten.


Az eset szilveszterkor történt.
Sajnos ilyen hírek egyre gyakrabban tűnnek fel, és egyre nagyobb a feszültség, és senki sem tudja, hogy ez hogyan állítható meg.

loading...

Valószínűleg a legtöbben hallottak arról is, hogy most szilveszterkor ismét történtek zaklatások és rablások, amiket úgyszintén migránsok követtek el.

Most azonban nálunk is volt egy ehhez hasonló eset, azonban itt erőszak is történt.

Egy Szír állampolgár megerőszakolt egy nőt Budapesten. Természetesen a férfit elkapták és előzetes letartóztatásba helyezték.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A hírek szerint a Szír férfi, és a Magyar nő szilveszter éjszakáján ismerkedtek meg hajnalban. A férfi azt hazudta, hogy Görög állampolgár.
„Az alkalmi ismeretséget követően a gyanúsított a sértettel (kezdetben annak beleegyezésével) szexuális kapcsolatot létesített, ennek során azonban a külföldi férfi egyre erőszakosabbá, durvábbá vált, ezért a sértett a beleegyezését egyértelműen visszavonta, kérte a gyanúsítottat, hogy a cselekményét hagyja abba, ő azonban a sértett akarata ellenére, erőszakkal folytatta a szexuális jellegű cselekményeket.”

A férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a Szír férfinak nincs bejelentett lakcíme az országban és tartózkodási helye sincs.
Mivel a bűncselekmény amivel gyanúsítják nagyon súlyos, ezért indítványozták a legszigorúbb kényszerintézkedést.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás