EGY SZÍR FÉRFI MEGERŐSZAKOLT EGY NŐT BUDAPESTEN

EGY SZÍR FÉRFI MEGERŐSZAKOLT EGY NŐT BUDAPESTEN
loading...

Egy Szír férfi megerőszakolt egy nőt Budapesten.


[good_old_share]

Az eset szilveszterkor történt.
loading...

Sajnos ilyen hírek egyre gyakrabban tűnnek fel, és egyre nagyobb a feszültség, és senki sem tudja, hogy ez hogyan állítható meg.

Valószínűleg a legtöbben hallottak arról is, hogy most szilveszterkor ismét történtek zaklatások és rablások, amiket úgyszintén migránsok követtek el.

Most azonban nálunk is volt egy ehhez hasonló eset, azonban itt erőszak is történt.

Egy Szír állampolgár megerőszakolt egy nőt Budapesten. Természetesen a férfit elkapták és előzetes letartóztatásba helyezték.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A hírek szerint a Szír férfi, és a Magyar nő szilveszter éjszakáján ismerkedtek meg hajnalban. A férfi azt hazudta, hogy Görög állampolgár.
„Az alkalmi ismeretséget követően a gyanúsított a sértettel (kezdetben annak beleegyezésével) szexuális kapcsolatot létesített, ennek során azonban a külföldi férfi egyre erőszakosabbá, durvábbá vált, ezért a sértett a beleegyezését egyértelműen visszavonta, kérte a gyanúsítottat, hogy a cselekményét hagyja abba, ő azonban a sértett akarata ellenére, erőszakkal folytatta a szexuális jellegű cselekményeket.”

A férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a Szír férfinak nincs bejelentett lakcíme az országban és tartózkodási helye sincs.
Mivel a bűncselekmény amivel gyanúsítják nagyon súlyos, ezért indítványozták a legszigorúbb kényszerintézkedést.

[apss_share]

loading…


Read previous post:
EGY KÉT ÉVES KISFIÚRA RÁZUHANT EGY SZEKRÉNY, DE AZ IKERTESTVÉRE MEGMENTETTE - VIDEÓ
EGY KÉT ÉVES KISFIÚRA RÁZUHANT EGY SZEKRÉNY, DE AZ IKERTESTVÉRE MEGMENTETTE – VIDEÓ

Egy két éves kisfiúra rázuhant egy szekrény, de az ikertestvére megmentette. [good_old_share] Videó. A testvérekről készült videó hamar elkezdett terjedni,...

VÉGREHAJTOTTÁK AZ ÉV LEGNAGYOBB RABLÁSÁT - VIDEÓ
VÉGREHAJTOTTÁK AZ ÉV LEGNAGYOBB RABLÁSÁT – VIDEÓ

Végrehajtották az év legnagyobb rablását, de van egy kis bökkenő. [good_old_share] Valószínűleg nemsokára meg is találják az egyik elkövetőt. Bár...

Close