NOSTRADAMUS JÓSLATAI – A HARMADIK ANTIKRISZTUS ELJÖVETELE – NÉPVÁNDORLÁS

NOSTRADAMUS JÓSLATAI - A HARMADIK ANTIKRISZTUS ELJÖVETELE - NÉPVÁNDORLÁS.
loading...

NOSTRADAMUS JÓSLATAI – A HARMADIK ANTIKRISZTUS ELJÖVETELE

 

Tény, hogy az Európába történő illegális bevándorlás már megkezdődött, és napról napra egyre erősödik az Európai Unióra nehezedő nyomás. Sajnos az is tény, hogy jól érzékelhetően az Uniós országok vezetői nem csak, hogy nem hajlandóak egységesen kezelni ezt a problémát, de akadnak olyan tagállamok is, akik láthatóan szinte "sokkot kaptak", és nem tudnak mit kezdeni a kialakult helyzettel.
[good_old_share]

Ilyen körülmények között sokan felteszik a kérdést: Az illegális bevándorlás lehet a látnok által jósolt népvándorlás?

 

Ezt a kérdés fogalmazza meg a Hír Ma is. FIGYELEM! A népvándorlás téma kapcsán szavazás formájában elmondhatod a véleményed az oldal alján!

"Az országukból menekülni kénytelen emberek ezrével áradnak Európa felé, ahol a vezetők láthatóan nem tudnak mit kezdeni a problémával, ahogy azzal sem, hogy hogyan lehetne véget vetni az Iszlám Állam rémuralmának.

Többen arról beszélnek, hogy az illegális bevándorlás olyan, mint a népvándorlás. Erről Nostradamus jóslatait ismerőknek eszébe juthat a híres látnok egyik verse, ami a harmadik Antikrisztusról szól."

loading...

Nostradamus több jóslatot jövendölt. Többek között egyetlen betű hibával megjósolta Hitler nevét, előre látta Napóleon hadjáratait, és a második világháborút is. Sokan azt állítják, hogy írásaiból számos jövendölés már beteljesült. Most vajon "Mobuson" a sor?

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Napjainkra vonatkozólag ezt láthatta:

„Eljő a Szentlélek a szélesség 48 fokáról.

nagy népvándorlás lesz általa,

elűzi az Antikrisztus iszonyát,

ez utóbbi meg háborút indít a

Szentatya és keresztény egyház ellen.”

 

„A harmadik Antikrisztus nagyon hamar megsemmisül majd,

Háborúja huszonhét véres éven át fog majd tartani:

Az eretnekek mind meghalnak, a foglyokat száműzik,

Az emberi test vérétől vöröslő víz fogad mindenkit a földeken.”

A Mabus-ként említett Antikrisztusról sokan azt állítják, hogy a Távol-Keletről, esetleg Észak-Afrikából érkezik. Ha a jelenkort nézzük, akkor az Iszlám Állam jelenlegi vezetőjének a neve Abu Bakr al-Baghdadi, aki azt állítja magáról, hogy Mohamed próféta egyik törzsének leszármazottja.

A vezető annak az iraki Szamara környéki al-Bu Badri törzsnek a tagja, amelyről a történészek is azt feltételezik, hogy Mohamedtől eredeztethető, s a Mohamed latinos megfelelője lehet Mabus.
A lényeg, hogy akik az egyezést keresik, azok meg is találhatják. Másfelől pedig el kell, hogy ismerjük: Nostradamus jóslatai nem mindig állták ki az idő próbáját. Ne feledjük: 2012-ben nem teljesült a világvégével kapcsolatos jóslata sem.

Véleményed szerint a Magyar hatóságok megfelelően kezelik –e a migránshelyzetet

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Read previous post:
MEGFENYEGETTEK KÉT NŐT, MERT SEGÍTETTEK EGY MENEKÜLT CSALÁDNAK
MEGFENYEGETTEK KÉT NŐT, MERT SEGÍTETTEK EGY MENEKÜLT CSALÁDNAK!

Az érem másik fele...Két nő segíteni szeretett volna egy menekült családnak, aztán kipattant egy férfi egy Porsche-ból, és megfenyegette őket....

UFO A LÉGIJÁRAT MELLETT.
UFO A LÉGIJÁRAT MELLETT

UFO A LÉGIJÁRAT MELLETT Egy rendkívül érdekes (UFO?) felvétel került fel az internetre. [cn-social-icon] A véletlenül elkapott jelenet – amint...

Close