KÉSELÉS GYŐRBEN, MEGKÉSELTÉK A PINCÉRNŐT ÉS KÉT VENDÉGET

KÉSELÉS GYŐRBEN, MEGKÉSELTÉK A PINCÉRNŐT ÉS KÉT VENDÉGET

Egy férfi megkéselte a pincérnőt és két vendéget, mert nem akarták kiszolgálni. [cn-social-icon]


Többszörös emberölési kísérlet miatt áll bíróság elé az 53 éves férfi, miután tavaly szeptemberben egy győri sörözőben megkéselt három embert, két vendéget és a pincérnőt. A támadó előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

A férfi dulakodott a vendégekkel és a személyzettel is, miután utóbbiak nem szolgálták ki ittassága miatt. Először néhány vendéget kért meg hogy rendeljenek helyette, mivel a pincérnő már nem akarta kiszolgálni, ám ezt nem tette meg senki, így beleivott egyikük poharába, emiatt tört ki a verekedés.

A verekedés után a férfi távozott, de néhány óra múlva visszatért két késsel.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Bár órák teltek el, még mindig dühös volt. Megállt a teraszon és azt üvöltötte, hogy "megöllek benneteket". Ezután odalépett az egyik férfihoz, aki nem segített neki a rendelésben, és hasba valamint fejen szúrta őt, illetve sebet ejtett a jobb karján is.
Ezután jelent meg a pincérnő, aki megkérdezte, hogy mit csinál, miért nem bír magával. A férfi ekkor a pincérnőre támadt és nyakon szórta a késével. Ezután a férfi elindult kifelé, ezt látta egy másik vendég, aki állítólag a pincérnő élettára. A vendég a férfi után ment és megpróbálta megállítani.

A férfi azonban rögtön szúrt a késsel és mellkason szúrta az említett vendéget. Ezután ezt a vendéget is megtámadta miközben a vendég hátrálni próbált, A támadó szerencsére nem tudta ismét megszúrni mert a férfi egy székkel védte a szúrást aztán kicsavarta a kést a támadó kezéből.

loading...

Kiderült, hogy a támadás óta mindhárman felépültek a sérüléseikből, és szerencsére nem lett komolyabb bajuk[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások