A TÚLVILÁGRA TERVEZIK A MAGYAROK NEMZETEGYESÍTÉSÉT.

A TÚLVILÁGRA TERVEZIK A MAGYAROK NEMZETEGYESÍTÉSÉT.

A TÚLVILÁGRA TERVEZIK A MAGYAROK NEMZETEGYESÍTÉSÉT.

[good_old_share]


Egy olvasónktól érkezett az alábbi levél. Azt változtatás, és komment nélkül közreadjuk. A cikk végén egy fontos kérdést találsz!

 

Szerinted igazak lehetnek az alábbi vádak?
Az Európai Bizottság azt válaszolta nekem, hogy a WHO nem engedi a napi 5 grammnál több konyhasó pótlást és megköveteli a naponta legalább 4,7 gramm kálium (akárhogyan) pótlását és megengedi, hogy BONSALT kóser tanúsítványos kálisót árusítsanak gyógyhatású étkezési sóként.

Semmibe vették az 1950-ben Nobel díjat kapott kutatók méréseit is, akik mérésekkel bebizonyították az étkezési káliumtúladagolás és konyhasóhiány magas vérnyomást és számos egyéb betegséget okozó életrövidítő és ivartalanító, vagyis fajirtó hatását. Kb. a negyedik nemzedék állat (birka) lett szaporodás képtelen a kálisóval műtrágyázással megnövelt kálium tartalmú legelőn.

Nemrég kiszivárgott az internet révén, hogy a spermadonornak jelentkezett 153 magyarból 3-nak a spermáját mérte termékenyítésre alkalmasnak a szaklaboratórium. Ez lett az 1950-óta folytatott káliumtúladagoló és konyhasóhiányos étkezéssel (és szennyezett ivóvízzel) népirtás fő eredménye.

Étkezésnél is az infúziós Ringer oldattal a vérbe bejuttatott desztillált víz, konyhasó és kálium mennyiségek („dózisok”) legjobbak. Azért, mert az emberi testben az elektromos kapcsolatokat biztosító (elektrolitként működő) vérszérumban is ez a természetes arányuk.

loading...

A Ringer a napi 3 liter tiszta (desztillált) víz mellé 27 gramm konyhasót és 0,36 gramm káliumot juttat be a vérbe. Ehhez képest kb. ezer %-kal több kálium van az ételeinkben, s kb. félezer %-kal több konyhasó kellene legyen benne, mint amennyit a „Stop só, Menzareform, Chips adó” előírások ránk kényszerítettek!

„Nemzetegyesítőink” semmibe vették az élettanilag optimális dózisokat és előírták, hogy a napi szükségletnél kb. ezer %-kal több káliumot pótoljunk és az általuk előírt napi maximum 5 gramm konyhasónál kb. félezer %-kal több konyhasót kellene naponta pótolnunk, de megakadályozzák.
FONTOS! Kapcsolódó cikk (kattints): A MAGYARSÁG SZÁNDÉKOS RITKÍTÁSA?

A jól sózás akadályozásával és tiszta víz ivás akadályozással kipusztítással ingatlanrablási módszer a Bibliában és a Talmudban szerepeltetett „törvényesített rablógyilkosság”. Lásd 2 Mózes 23/20-33. és 5 Mózes 7/1-26. és Talmud Baba kamma 93 b. lap és Talmud Taanith 10 a. lap.

A népirtók ezzel szerezik meg a rövidített életűek nyugdíjbefizetéseit. Ezzel szerzik meg az utód nélkül kipusztultak ingatlanait, hogy az a saját tulajdonukká legyen és/vagy az általuk ide migráltatottaknak eladhassák.

loading…


Nyilvánvalóan a népirtó bűnszervezet végrehajtói, akik a fentieket tudva, de elhallgatva szembehazudva, lekicsinyelve vagy elhallgatva nemzeti színű zászlóba burkolózva, állításuk szerint a „magyar védelmet” szervezik! Ha élni szeretnél és szaporodóképes akarsz lenni, sózzál jól tiszta konyhasóval és tiszta desztillált vizet igyál ivóvízként és menekülj az ezekről hallgatók vagy lebeszélők közeléből! Csak a pontos konkrét hatás méréseknek szabad hinni, „statisztikáknak” nem!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A bűnügyi bizonyítékok, köztük a hatás mérési bizonyítékok is megtekinthetők a honlapomon (www.tejfalussy.com, Email könyvek, Videók, MEHNAM, on-line képzés, korábbi honlapok stb).

Szerinted igazak lehetnek a vádak? Ami tény, és amit biztosan tudunk: számtalan Magyarországon kapható élelmiszer és tisztítószer esetében már kiderült, hogy azok sokkal silányabb minőségűek,illetve sokkal kevesebb hatóanyagot tartalmaznak, mint az azonos márkájú „nyugaton” kapható termékek… Vagy az is csak összeesküvés-elmélet lenne ?? Lehet (és szabad is) tovább gondolkodni!

Verőce, 2017. 07. 04. Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló, volt minisztériumi, országgyűlési, önkormányzati, és akadémiai méréstudományi szakértő.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások