MACHETÉVEL VERTE VISSZA A FEGYVERES RABLÓKAT EGY FÉRFI – VIDEÓ

MACHETÉVEL VERTE VISSZA A FEGYVERES RABLÓKAT EGY FÉRFI - VIDEÓ

Machetével verte vissza a fegyveres rablókat egy férfi.

[good_old_share]


Az internet hőse lett a rablókat visszaverő férfi.

Öt férfi megpróbált kirabolni egy családot, azonban nem számítottak arra, hogy a ház tulaja egy machetével fog rájuk támadni.
Florida déli részén öt fegyveres férfi megtámadott egy családi házat. A rablók beküldték a házba a családot, majd ki akarták rabolni, azonban a ház tulaja bátrabb volt annál, mint amire a rablók számítottak.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A tulaj ugyanis egy machetével támadt rájuk.

A tulaj először odakint próbált meg rátámadni a rablókra, azonban őt visszatartották a fegyvereikkel, majd miután bevitték őket a házba, a tulajdonos előkapott egy hatalmas machetét és nekiment a támadóknak.

A rablók fegyvere valószínűleg nem volt megtöltve, így rögtön menekülni is kezdtek, ketten közülük ott is hagyták a fegyverüket.

a két kocsiban maradt férfi aztán elmenekült, a másik két megijedt rablóval, azonban az ötödik férfit sikerült a házban tartaniuk, akit a rendőrség őrizetbe is vett.

loading…


Nem sokkal később megtalálták a maradék négy támadót is egy benzinkút közelében, és a rendőrség gyorsan le is csapott rájuk.

Az autóban megtalálták a többi fegyvert és néhány kötözőt is.

Az öt rabló közül a kihallgatás során ketten beismerték a rablást, így a támadók valószínűleg már a sitten ülnek.
A támadókat visszaverő férfit pedig mára már az internet sztárja lett, és valószínűleg örül is a hírnévnek, amit jogosan érdemelt ki.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások