TITKOS NAPELEMES ŰRREPÜLŐ KERINGETT A FÖLD KÖRÜL!

TITKOS NAPELEMES ŰRREPÜLŐ KERINGETT A FÖLD KÖRÜL!
loading...

Az I Fucking Love Science blog szerint az Egyesült Államok Légierejének X-37B OTV (Orbital Test Vehicle) elnevezésű eszköze több mint ötszáz napot töltött az űrben.


A misszió célja ismeretlen, a légierő erősen titkolja. A NASA űrrepülőire hasonlító, de azoknál jóval kisebb szerkezetet hordozórakéta juttatja az űrbe, ott teljesen automatikusan, pilóta nélkül működik, teljes energiaellátását napelemek biztosítják, tehát nagyon hosszan képes Föld körüli pályán maradni, és ilyen vagy olyan feladatokat végrehajtani.

Amatőr megfigyelők szerint az űrhajó körülbelül a Nemzetközi Űrállomás (ISS) pályamagasságán, alacsony Föld körüli pályán mozgott (körülbelül 400 kilométerre a felszíntől), és a pályaadatokból arra következtettek, hogy a közel-keleti térséget figyelhette. A durvább összeesküvés-elméletek persze valami brutális űrfegyverről szólnak.


loading...

A légierő meg csak annyit mond, hogy új, forradalmi űrtechnológiákkal kísérleteznek.

Rejtelyekszigete

Read previous post:
A NASA KIJELÖLTE A MARSHOZ VEZETŐ ÚT ÁLLOMÁSAIT!
A NASA KIJELÖLTE A MARSHOZ VEZETŐ ÚT ÁLLOMÁSAIT!

A kedden ismertetett grandiózus terv részletesen leírja, hogyan hidalhatná át az emberiség a Nemzetközi Űrállomás és a Mars-utazás közötti irdatlan...

VESZED AZ ADÁST?
VESZED AZ ADÁST?

A spirituális úton járó, és az az iránt érdeklődő útkeresők számára bizonyára nem ismeretlen az a már-már dogmatizált frázis, hogy...

Close