HAMAROSAN JÖN A GYOMLÁLÓROBOT – VIDEÓ

loading...

Hamarosan jön a gyomlálórobot.


Egyre népszerűbbek a háztartás robotok.

Egyre nagyobb sikereket aratnak az olyan háztartási robotok, mint például a robotfűnyíró, vagy a robothólapát, vagy éppen a robotporszívó.



loading...

A Roomba nevű robotporszívó gyártója most úgy gondolta, hogy a porszívójuk elég nagy sikert aratott ahhoz, hogy elkészítsék a gyomlálórobotot is.

A cég a robotporszívóból több mint 15 millió példányt adott el, ami azért egyáltalán nem kevés. A sikernek köszönhetően persze itt még nem állnak meg, és most elkészítették a gyomlálórobotot is, ami a kertben közlekedve nagyon ügyesen elvégzi a sokak által gyűlölt munkát.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A gyomlálórobotot Tertill-nek nevezték el, és most gyűjtik rá a pénzt közösségi finanszírozásból.

A pénzgyűjtési időszakból még több mint három hét van hátra, és a célul kitűzött összegnek már több mint a háromnegyede össze is jött.

A robot napelemmel működik, de ha esetleg hosszú időn keresztül rossz idő lenne, akkor akár USB-n keresztül is tölthetjük

Miután a robot feltöltődött, bóklászni indul a kertben, és eltűnteti a gyomokat.




Az érzékelőinek köszönhetően kikerüli az akadályokat, illetve a nagyobbra nőtt hasznos növényeket, csak a földből épp kibújt gyomokat vágja le. Ha egy kis növényt ültetnénk, azt egy minikerítéssel körbevehetjük, és így azt is kikerüli.




A Tertill előrendelhető, azonban nem olcsó, hiszen a jelenlegi ára 62 ezer forint.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás