A MAGYAR GYEREKEK 15 SZÁZALÉKA KÜLFÖLDÖN SZÜLETIK

A MAGYAR GYEREKEK 15 SZÁZALÉKA KÜLFÖLDÖN SZÜLETIK
loading...

A Magyar gyerekek 15 százaléka külföldön születik.

[good_old_share]


Szomorú statisztikák, de vitathatatlan tények.loading...

Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy a kivándorlást nem lehet megállítani, és továbbra is egyre több ember hagyja el az országot a jobb megélhetés reményében.

Természetesen ez érthető, és nagyon szomorú, hogy a kormány képtelen kitalálni valamit, amivel csökkentheti a kivándorlást. (valamit, amivel az átlegbéreket növelhetné, hiszen legtöbben a családjuk fenntartása miatt választják a külföldi munkát).

Pedig tervek vannak, legalábbis állítólag, de még nem lépett senki az ügyben.

Sajnos most ismét szomorú hírek láttak napvilágot.

Kiderült ugyanis, hogy mára már a Magyar babák 15 százaléka külföldön születik.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Központi Statisztikai Hivataltól kért tájékoztatás alapján kiderült, hogy mára már minden hetedik gyermek külföldön születik. Ez a Magyar babák 15 százalékát teszi ki.

Ezen kívül az is kiderült, hogy eddig idén 1,4 százalékkal kevesebben szültek Magyarországon, míg külföldön 12 százalékkal több magyar gyermek született.

A statisztikák szerint 2010 óta már több mint 81 ezer gyermek született külföldön, ami megközelíti a magyarországi éves születésszámot. Ez a tendencia azt mutatja, hogy a kormány nem tudja megállítani a külföldre vándorlást.Ha ez így folytatódik, akkor Magyarország szépen-lassan szó szerint ki fog fogyni az emberekből.

Kanász-Nagy Máté szerint az LMP az oktatás megújításával, az első diploma ingyenessé tételével, minőségi munkahelyekkel, többkulcsos adórendszerrel, állami bérlakásprogrammal és a gyermekellátás javításával mérsékelné a kivándorlást.

Kérdés, hogy ez működne-e, hiszen eddig egyetlen terv sem működött, és nagyon úgy tűnik, hogy a külföldre vándorlás megállíthatatlan.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
A TÚLVILÁGRA TERVEZIK A MAGYAROK NEMZETEGYESÍTÉSÉT.
A TÚLVILÁGRA TERVEZIK A MAGYAROK NEMZETEGYESÍTÉSÉT.

A TÚLVILÁGRA TERVEZIK A MAGYAROK NEMZETEGYESÍTÉSÉT. [good_old_share] Egy olvasónktól érkezett az alábbi levél. Azt változtatás, és komment nélkül közreadjuk. A...

MACHETÉVEL VERTE VISSZA A FEGYVERES RABLÓKAT EGY FÉRFI - VIDEÓ
MACHETÉVEL VERTE VISSZA A FEGYVERES RABLÓKAT EGY FÉRFI – VIDEÓ

Machetével verte vissza a fegyveres rablókat egy férfi. [good_old_share] Az internet hőse lett a rablókat visszaverő férfi. Öt férfi megpróbált...

Close