FELFEGYVERKEZETT MIGRÁNSOK ROHAMOZTÁK MEG A MAGYAR HATÁRT

loading...

FELFEGYVERKEZETT MIGRÁNSOK ROHAMOZTÁK MEG A MAGYAR HATÁRT

(A fotó illusztráció) 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Több hírportál beszámolója alapján nagyjából ezer főre becsülhető, többségében férfiakból álló migránscsoport felfegyverkezve rohamozta meg a szerb-magyar határt Horgosnál.A botokkal és más eszközökkel felfegyverkezett, láthatóan szervezett dühös tömeg Allah Akbar felkiáltással rontott a hatóság embereire. A konfliktusra azután került sor, hogy a határrendészek néhány kilométerre a határtól egy nagyobb csoportot tartóztattak fel, akik a forgalmat is veszélyeztetve haladtak Magyarország irányába, hogy ott törvénysértő módon, a zöldhatáron lépjék át az államhatárt.

A hatósági intézkedésre a migránstömeg rendkívül agresszívan reagált. Azonnal ordibálni és fegyverkezni kezdett, így a hatóságnak ideiglenesen vissza kellett vonulnia. A rendőri erők átszervezése után sikerült megfékezni az indulatos tömeget, akiknek nagy része megtagadott mindenféle együttműködést a hatóságokkal.

A témához kapcsolódik – Amiről a fősodratú média nem számol be:

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/Szeretnénk leszögezni, hogy szerkesztőségünkhöz az oldal alján megjelölt hírforrásoktól jutottak el a fent említett friss információk, így annak valóságalapját sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk.

Természetesen a már igazolt, hazánkban megtörtént incidensekről nem felejtkezhetünk meg! KATTINTS:  TÖRTEK, ZÚZTAK A MIGRÁNSOK DEBRECEN UTCÁIN – VIDEÓ

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

Források ITT és ITT 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás