BAJ VAN A FACEBOOKKAL! – MEGSZÓLALTAK ZUCKERBERGÉK

BAJ VAN A FACEBOOKKAL! - MEGSZÓLALTAK ZUCKERBERGÉK.
loading...

20 percre elsötétült a Facebook – Megszólaltak Zuckerbergék. (Technikai jellegű problémák az utóbbi időben egyre gyakrabban fordulnak elő)

 

Nemzetközi hírportálok beszámolója és saját tapasztalatunk szerint is akadozott a Facebook szolgáltatása. Egyelőre nem tudni, mi áll a háttérben.

 

Magyar idő szerint 22 óra előtt néhány perccel azt tapasztaltuk, hogy a Facebook nem tölti be a posztokat, a közösségi média portál szolgáltatása akadozik. A képeket csak csigalassúsággal töltötte be, a hozzászólásokat sem volt hajlandó maradék nélkül megjeleníteni.


Nemzetközi hírportálok is beszámoltak az esetről, egyelőre nem tudni, hogy mi történt a portállal. A CNBC beszámolója szerint a Facebook 20 perc alatt helyreállította az oldal működését, 22 óra 17 perckor már rendben működik minden. Tájékoztatásuk szerint egyelőre számukra sem világos, mi okozhatta a kimaradást.

A felhasználók beszámolói szerint a Facebook asztali számítógépen és mobilon is elérhetetlen volt legalább Amerikában, Németországban, Angliában, Thaiföldön, Portugáliában, és mint tudjuk, Magyarországon is. A második negyedéves bevételi adatok alapján a Facebooknak elméletileg egyetlen perc szolgáltatáskiesés 22 453 dolláros bevételkieséssel jár. Ha az egész világra kiterjedt a leállás, akkor ez a 20 perc közel fél millió dollárral apasztotta a cég bevételeit – jegyzi meg a Techcrunch.


loading...

A Facebook ma 1,1, százalékot esett az amerikai kereskedésben, de ennek vélhetően nem volt köze a kimaradáshoz, a kereskedés ugyanis közel azonos időben ért véget, mint amikor a Facebook "elsötétült" . 

Read previous post:
AZ INFLUENZA ELLENI OLTÁS VESZÉLYESEBB MINT MAGA AZ INFLUENZA.
AZ INFLUENZA ELLENI OLTÁS VESZÉLYESEBB MINT MAGA AZ INFLUENZA

AZ INFLUENZA ELLENI OLTÁS VESZÉLYESEBB MINT MAGA AZ INFLUENZA! Az egészségügyi szakemberek nagy része úgy ítéli meg, hogy sokkal fontosabb...

A BANKBAN :)
A BANKBAN :)

A BANKBAN :)   Mindig ez lebegjen a szemed elött, ha bankba mész ! L'art pour l'art Banki jelenet (...

Close