BAJ VAN A FACEBOOKKAL! – MEGSZÓLALTAK ZUCKERBERGÉK

loading...

20 percre elsötétült a Facebook – Megszólaltak Zuckerbergék. (Technikai jellegű problémák az utóbbi időben egyre gyakrabban fordulnak elő)

 

Nemzetközi hírportálok beszámolója és saját tapasztalatunk szerint is akadozott a Facebook szolgáltatása. Egyelőre nem tudni, mi áll a háttérben.

 

Magyar idő szerint 22 óra előtt néhány perccel azt tapasztaltuk, hogy a Facebook nem tölti be a posztokat, a közösségi média portál szolgáltatása akadozik. A képeket csak csigalassúsággal töltötte be, a hozzászólásokat sem volt hajlandó maradék nélkül megjeleníteni.


Nemzetközi hírportálok is beszámoltak az esetről, egyelőre nem tudni, hogy mi történt a portállal. A CNBC beszámolója szerint a Facebook 20 perc alatt helyreállította az oldal működését, 22 óra 17 perckor már rendben működik minden. Tájékoztatásuk szerint egyelőre számukra sem világos, mi okozhatta a kimaradást.

A felhasználók beszámolói szerint a Facebook asztali számítógépen és mobilon is elérhetetlen volt legalább Amerikában, Németországban, Angliában, Thaiföldön, Portugáliában, és mint tudjuk, Magyarországon is. A második negyedéves bevételi adatok alapján a Facebooknak elméletileg egyetlen perc szolgáltatáskiesés 22 453 dolláros bevételkieséssel jár. Ha az egész világra kiterjedt a leállás, akkor ez a 20 perc közel fél millió dollárral apasztotta a cég bevételeit – jegyzi meg a Techcrunch.


loading...

A Facebook ma 1,1, százalékot esett az amerikai kereskedésben, de ennek vélhetően nem volt köze a kimaradáshoz, a kereskedés ugyanis közel azonos időben ért véget, mint amikor a Facebook "elsötétült" . 

Szólj hozzá

Hozzászólás