A HATÁRON 10 EURÓÉRT KAPNAK EGY FLAKON VIZET A BEVÁNDORLÓK!

A HATÁRON 10 EURÓÉRT KAPNAK EGY FLAKON VIZET A BEVÁNDORLÓK!
loading...

A romák már meg is találták a legjobb bizniszt, hasznot húznak a menekültekből.

[cn-social-icon]

A határnál ugyanis 10 Eurót kérnek egy flakon vízért, ami nagyjából 3100 Forint.

Szeged külterületén, a romák jó pénzért vizet adnak a menekülteknek, és robogókkal beviszik őket a városba. Állítólag rengeteg bejelentést kapnak a rendőrök, és úgy hallottuk, hogy a legtöbb esetben ki sem mennek. Természetesen amit ezek a romák csinálnak, az embercsempészetnek számít, az viszont komoly bűncselekmény.

loading...

Ez talán így is marad, egészen addig, amíg a határőrséget vissza nem állítják. A rendőrök pedig valószínűleg a túlterheltség miatt nem mennek ki, hiszen most valószínűleg elég sok dolguk akad.

Gyakran előfordul, hogy 20-30 fős roma embercsempészek 150-200 fős szíriai menekültet kísérnek át a városon. Ezt az esetet be is jelentették, de a bejelentésre másfél órán belül sem érkezett ki rendőr, tudomásunk szerint.

Egy jól kiépített bűnszervezet működik, és az a feladatuk hogy hozzák-vigyék a menekülteket, persze mindezt jó pénzért. Az árakat még az erdőben beszedik, hogy később ne legyen belőle gond.

Egyelőre a térséget egybefüggő kerítés még nem védi, de ez a helyzet bármikor megváltozhat. A határzár nem védheti meg a várost, mert azt nem vették számításba, hogy vasúti átkelők is vannak a kerítés nyomvonalán. Így például a közeli hármashatár-emlékműnél véget ér a határzár!

A szomjas bevándorlók például 10 euróért (3100 forint) vehetnek egy flakon ásványvizet, de ha igényük van prostikra, akkor azokat is megkapják.

De persze több embercsempész szervezet is működik ott, így még egymással is harcolnak. Többször előfordult már hogy egymás autóinak a kerekeit szúrták ki, és ilyesmik.

Aztán mióta kiderült, hogy ezeknél a menekülteknél elég sok pénz van, természetesen megjelentek azok is, akik csak egyszerűen kirabolják őket.

Visszatérve a kerítés problémájára: Kíváncsiak lennénk arra is, hogy azok a szakemberek akik a kerítést és annak építését, útvonalát megtervezték, hogyan nem gondoltak arra hogy ott bizony van egy sín is, amely szabad átjárást biztosít a bevándorlók számára.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

Forrás: ITT

[cn-social-icon]

Read previous post:
FELFEGYVERKEZETT MIGRÁNSOK ROHAMOZTÁK MEG A MAGYAR HATÁRT.
FELFEGYVERKEZETT MIGRÁNSOK ROHAMOZTÁK MEG A MAGYAR HATÁRT

FELFEGYVERKEZETT MIGRÁNSOK ROHAMOZTÁK MEG A MAGYAR HATÁRT (A fotó illusztráció) [cn-social-icon] Több hírportál beszámolója alapján nagyjából ezer főre becsülhető, többségében férfiakból...

KÓRHÁZI ÁGYBAN, AZ ÚT SZÉLÉN HAGYTAK EGY BETEGET BUDAPESTEN!
KÓRHÁZI ÁGYBAN, AZ ÚT SZÉLÉN HAGYTAK EGY BETEGET BUDAPESTEN!

Budapesten egy beteget a kórházi ágyban hagytak az út szélén. Egyenlőre még nem tudni hogy melyik kórházhoz tartozott. [cn-social-icon] Csaknem...

Close