VÍZ ALATTI PIRAMIST TALÁLTAK PORTUGÁLIA KÖZELÉBEN

Víz alatti piramist találtak Portugália közelében

A portugál hírekben egy nagy víz alatti piramis felfedezéséről számoltak be, melyet elsőként Diocleciano Silva talált meg São Miguel és Terceira szigetek között az Azori-szigeteknél.

Állítások szerint a szerkezet tökéletesen négyzet alakú, és az égtájakhoz tájolt.

A jelenlegi GPS digitális technológia segítségével a magasságát 60 méterre teszik, az alapja 8000 négyzetméteres.


A Portugál Haditengerészet Vízrajzi Intézetének jelenleg az adatok elemzése ad munkát, hogy meghatározzák, vajon a szerkezet emberkéz alkotta építmény-e.

loading...

A piramis tökéletes alakú, és úgy tűnik, hogy az égtájakhoz tájolt,” – mondta el Silva egy helyi portugál lapnak

A piramist az Atlanti-óceán egy olyan területén találták, amely mintegy 20 ezer éve van víz alatt. Figyelembe véve, hogy ez az utolsó jégkorszak idejére esik, ahol az eljegesedés 2000 évvel korábban indult olvadásnak, bármelyik civilizáció, emberi vagy más, amely a jégkorszak előtt ott volt, lehet felelős a piramis építéséért.

Bár a Portugál Haditengerészet még nem határozta meg az eredetét, sok kérdést felvet, hogy miért nem számoltak be róla 2012 vége előtt. Természetesen a NOAA, mely tanulmányozza a vulkáni tevékenységet a területen felfedezhette a piramist a szonár képalkotás segítségével, mivel a régiót komolyan figyelik, és bizonyára fel is térképezték a víz alatti területeket.


Vagy a NOAA nem találkozott vele, vagy elrejtik, amit felfedeztek, vagy a piramis nem is létezik? Az utolsó lehetőség nem tűnik valószínűnek a bizonyítékok hitelessége tekintetében.

Tovább támogatva azt az elképzelést, hogy a piramist építhették más civilizációk, a Portugál Archeológiai Kutatószövetség régészei nemrégiben egy bzonyítékot találtak a Pico-szigeten, amely azt a hitüket sugallja, hogy emberek léteztek az Azori régióban a portugálok megérkezése előtt több ezer éve. A mai napig nincs rá magyarázat, hogy kik hozták létre azokat a sziklarajzokat, melyeket a szigeteken találtak.

A piramist a portugálok előtt létező civilizáció hozta létre? Az is lehetséges, hogy nem ember alkotta?

Forrás:Tudnodkell

Facebook hozzászólások