BILL GATES VESZÉLYES VÍRUSOKRA HÍVJA FEL A FIGYELMET!

BILL GATES VESZÉLYES VÍRUSOKRA HÍVJA FEL A FIGYELMET!

A köztudatban az van, hogy Bill Gates a számítástechnika világában lett világhírű. Most azonban sok időt szentel az oltásokkal kapcsolatos kutatásokra is. [cn-social-icon]

Bill Gates milliókat fektet be az oltási programokba és a vírusok kezeléseibe.

Gates nagyra tartja az oltási kampányokat, annak ellenére hogy tudja hogy sokan az oltások ellen vannak. Nyilván a gyógyszerek gyártóinak meg van az okuk arra, hogy nagy becsben tartsák a milliárdost, hiszen olyan anyagi források állnak rendelkezésére, hogy széles tömegeket érintő oltás kampány programokat képes elindítani.

A napokban a New York Times egyik cikkében súlyos üzenetet közvetített a világ politikusai és emberei felé. Bill Gates azt állítja, hogy az Ebolánál is súlyosabb vírus leselkedhet ránk és erre a világ nincs felkészülve, ha egy komolyabb járvány indulna el.

„A nyugat-afrikai Ebola járvány több mint 10 000 halálos áldozatot követelt. Amennyiben létezik valami pozitívum, amit ebből a tragédiából tanulhatunk, az az, hogy talán ráébreszti a világot a helyzet komolyságára, és rájövünk, hogy nem vagyunk felkészülve egy globális járvány kezelésére.

loading...

Valamennyi veszély közül, ami képes 10 millió emberrel végezni az elkövetkezendő években, messze egy globális járvány a legvalószínűbb. Az pedig szinte biztos, hogy nem az Ebola lesz az.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Más betegségek, mint az influenza például, a levegőn át terjednek, így az emberek már azelőtt fertőznek, hogy lebetegednének, ami azt jelenti, hogy egyetlen ember nagyon sok idegent meg tud fertőzni, csupán azáltal, hogy közösségbe megy. Láttunk már erre példát a múltban, mégpedig szörnyű kimenetellel. 1918-ban a spanyolnátha 30 millió embert ölt meg. Képzeljük el, mire lenne képes a mai modern, rendkívül mobil világban” mondta Bill Gates

Azt nagyon jól tudjuk, hogy Bill Gates az oltások fejlesztésére és népszerűsítésére nem sajnálja a pénzt és az energiát, és még nagyon sok milliárdos finanszíroz nagyon drága kutatásokat, de bizony néhány kutatás elég ilyesztő. Ezekben a kutatásokban régi vírusokat újra alkotnak, elvileg azzal a céllal, hogy oltásokat tudjanak gyártani újfent a múlt halálos betegségeire.

A régi vírusok újraélesztése pedig lehet hogy nemjó ötlet hiszen ha valamilyen módon kiszabadulnának akkor senki sem tudná megállítani őket, és sajnos az a helyzet hogy rengeteg ugyan vírus úgymond „újraélesztettek” már amire nincs gyógymód.

A régi vírusokat állítólag azért keltik újra hogy új vakcinákat és gyógymódokat hozhassanak létre, de egy nem létező vírusra minek vakcina? Hiszen nem valami sok az esély arra hogy bárki is megfertőződik. Ezekből a régi vírusokból tényleg elő lehetne állítani az új vírusok gyógymódját?

Vajon mégis mi lehet a céljuk? Csupán a gyógyszer lobbi? Meg akarnak teremteni egy olyan állapotot, ami következtében az emberiség rákényszerül, hogy oltassa magát, hogy életét és családja életét mentse? Netalán egyik lépés ez az oltások abszolút kötelezővé tétele felé?

Nemrégiben az Amerikai Egyesült Államokban felütötte fejét a kanyaró. Azt azonban a mai napig nem lehet tudni, hogy miért és hogyan bukkant fel újra ez a betegség.

A dologban az érdekesség az, hogy nem is az ok okozati vizsgálat volt az elsődleges szempont, hanem az, hogy mindenkit be kell oltani!

Hogy valóban mi van a háttérben azt nem lehet tudni de érdemes odafigyelni, és olvasgatni az oltásokkal kapcsolatos híreket. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások