LUBITZ MÉG UTASKÉNT SEM ÜLHETETT VOLNA EGYEDÜL GÉPRE!

LUBITZ MÉG UTASKÉNT SEM ÜLHETETT VOLNA EGYEDÜL GÉPRE

Kiderült hogy Lubitz állítólag még autót sem vezethetett volna, nemhogy repülőgépet. [cn-social-icon]

Rendkívül erős gyógyszer hatása alatt lehetett a lezuhant Germanwings-gép másodpilótája.

Olyan erős gyógyszert szedett Andreas Lubitz, a múlt kedden lezuhant Germanwings-gép másodpilótája, hogy még autót sem vezethetett volna.

A 27 éves férfi állítólag depresszió, zaklatott idegállapot és pánikrohamok miatt kapott gyógyszeres kezelést a katasztrófát megelőző hetekben. Egyebek mellett a Lorazepam nevű gyógyszert kellett szednie, ez a gyógyszer annyira erős hogy az azt szedő betegek még autót sem vezethetnek nemhogy repülőgépet.

Orvos szakértők szerint a gyógyszer a kezelés elején az öngyilkossági hajlamot is növeli. Sőt, a betegtájékoztatóban az szerepel, hogy a beteg utasként is csak kísérővel utazhat egy repülőgépen.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Utasként, Lubitz pedig éppen másodpilóta volt.

Lubitz sem az orvosainak, sem munkáltatójának nem mondott igazat. A légitársaságnak nem számolt be arról, hogy eltiltották, az orvosoknak pedig azt hazudta, hogy nem dolgozik. A légi katasztrófa okait felderítő nyomozás középpontjában most Lubitz egészségi állapota áll, a múlt heti házkutatás során lakásán kisebb hegynyi gyógyszert találtak az egyik lap értesülései szerint.

loading...

Állítólag Lubitznak pszichológiai problémáin kívül látásával is komoly gondjai akadtak, miután pár hónappal a katasztrófa előtt egy autóbalesetben megsérült. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások