EGY KÉT ÉVES KISFIÚRA RÁZUHANT EGY SZEKRÉNY, DE AZ IKERTESTVÉRE MEGMENTETTE – VIDEÓ

EGY KÉT ÉVES KISFIÚRA RÁZUHANT EGY SZEKRÉNY, DE AZ IKERTESTVÉRE MEGMENTETTE - VIDEÓ

Egy két éves kisfiúra rázuhant egy szekrény, de az ikertestvére megmentette.


[good_old_share]

Videó.
A testvérekről készült videó hamar elkezdett terjedni, és sokan egy kis hősnek nyilvánították azt a kisfiút, aki segített az ikertestvérének kimászni a ráborult szekrény alól.

Fontos kiemelni azt, hogy azoknak akiknek kisgyermekük van, nagyon fontos rögzíteni a bútorokat, ugyanis ez bármelyik családban megtörténhet.

loading...

Sajnos sokszor előfordul, hogy a gyerekek megpróbálnak felmászni a szekrényekre, és az pedig rájuk dől. A szerencsésebbik eset az, ha a gyereknek nem esik baja, azonban sokszor előfordul olyan is, hogy a gyerekeket agyonnyomja a szekrény.

Felmérések szerint, az Egyesült Államokban nagyjából kéthetente hal meg egy kisgyerek ilyen, vagy ehhez hasonló balesetben.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kis Brock, és a testvére Bowdy is éppen a szekrényre másztak, és próbáltak bemászni a fiókokba, amikor megtörtént a baj.
A szekrény megborult, és Brockra zuhant. A gyerekszobában volt kamera, így később a szülők vissza tudták nézni a felvételt, és úgy döntöttek, hogy közzéteszik, hogy más szülők is tanulhassanak belőle.

A kis Brock szerencséje az volt, hogy a szekrény nem a fejére esett, a másik pedig az, hogy vele volt az ikertestvére, aki segített neki abban, hogy kijusson a szekrény alól.
A testvére pedig segített is neki, és végül Brocknak sikerült kimásznia a szekrény alól. Igaz, a videó elején úgy tűnik, hogy a kisfiú leült a lámpa madzagjával játszani, de később segített a testvérének, és a kicsi végül kijutott a szekrény alól.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások