ÍGY ERŐSÍTHETED A WIFI JELÉT!

ÍGY ERŐSÍTHETED A WIFI JELÉT
loading...

Sokan panaszkodnak arra, hogy gyenge a wifi jel, és rögtön lecserélik a router-t.

[good_old_share]

Pedig néhány egyszerű praktikával, erősíthetünk a wifi jelen, és esélyes hogy cserélni sem kell.

Ha alkalmazzuk ezeket a tippeket, akkor erősebb lehet a wifi jele, és nem kell cserélni. Ha pedig ezek sem hozzák meg a várt eredményt, akkor érdemes kicserélni, de egy próbát megér a csere előtt.
Fontos, hogy a router központi helyen legyen

loading...

Minden router úgy működik, hogy az antenna körkörösen sugározza a wifi jelet, emiatt fontos az elhelyezése. Hogy mindenhol kellően erős legyen, érdemes a lakás középpontjára helyezni azt.

Ne pakoljunk rá

Nem érdemes rápakolni semmit, hiszen ha letakarja valami a router-t, akkor a wifi jel is gyengül. Valamint nem érdemes asztal alá tenni, vagy éppen egy polcba.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nem mindegy, hogy mi van a közelében

Ha megoldható, a routert ne tegyük olyan helyre, ahol más elektronikai eszközök találhatók, főleg olyanokhoz ne, melyek szintén vezeték nélküliek. A vezeték nélküli telefonok, távirányítók, és kontrollerek is zavarhatják a wifi-t. Ha a router ilyen tárgyak közelében van, akkor romolhat a wifi jel erőssége.

Használhatunk jelerősítőt

Vannak úgynevezett „jelerősítők” amik akár a teljesítményét a kétszeresére is növelhetik. Ezt leginkább panel lakásokban  szokták használni, amikor több házból használják egyszerre ugyan azt a routert.
Egy idő után cserélni kell

A routerek élettartama akár 5-6 év is lehet, azonban 2-3 év után észrevehetően csökkenhet a teljesítményük, ugyanis az eszköz folyamatos melegedése árthat a benne lévő alkatrészeknek. Egy idő után károsodik a router, és már nem képes azt a jelet adni mint eddig. vagy például, ha nagyobb internetet vásárolunk, de a wifi ugyan olyan marad, akkor lehet hogy az adott  router nem képes erősebb wifi-t sugározni, ilyenkor szintén érdemes egy erősebbre váltani.

Védjük le jelszóval

Az nagyban csökkenti az erősséget, ha rácsatlakoznak mások is, hiszen ebben az esetben az internetet több felé osztja szét. Ha nem szeretnénk, hogy idegen emberek csatlakozzanak a netünkre, és ezzel lassítsák azt, akkor érdemes levédeni egy jelszóval. [apss_share]
Read previous post:
AZ IRAKI MENEKÜLTEK MEGBÁNTÁK, HOGY EURÓPÁBA JÖTTEK
AZ IRAKI MENEKÜLTEK MEGBÁNTÁK, HOGY EURÓPÁBA JÖTTEK!

A menekültek egy része megbánta, hogy Európába jött. [cn-social-icon] Tudjuk, hogy a menekültek nagy része a közösségi médiákat, köztük a...

AZ EMBERISÉG EGYETLEN ESÉLYE A TÚLÉLÉSRE.
AZ EMBERISÉG EGYETLEN ESÉLYE A TÚLÉLÉSRE

AZ EMBERISÉG EGYETLEN ESÉLYE A TÚLÉLÉSRE Őrült világban élünk. Az állandó stressz, a megélhetésünkhöz szükséges pénz utáni hajsza, a jövőkép-nélküliség...

Close