LAKÁSOKAT A MENEKÜLTEKNEK!

LAKÁSOKAT A MENEKÜLTEKNEK!
loading...

LAKÁSOKAT A MENEKÜLTEKNEK!

A tervek szerint kereskedelmi tulajdonú ingatlanokat biztosítanának a migránsoknak – még a tulajdonos akarata ellenére is, hogy megvédjék a bevándorlókat a hajléktalanság rémétől – egyelőre még csak Hamburgban.

[cn-social-icon]

Az erre vonatkozó törvényjavaslatról várhatóan októberben szavazhat a parlament. Erről irt a Kronen Zeitung.

 

A javaslatra azért volt szükség, mert a Rendőrségi Törvény előírásainak megfelelően a hatóságoknak kell gondoskodni a bevándorlók elhelyezéséről, – ha kell, akkor sátortáborokban is, – de a hatósági fellépések és az intézkedések sok esetben megkérdőjelezték a törvényben szabályozott arányosság elvét, nyilatkozott a lapnak az Igazságügyi szenátor Till Steffen.

A belügyminisztérium adatai szerint a Hamburgba érkező migránsok száma naponta eléri a 400 főt.

Amennyiben a parlament megszavazza a törvényjavaslatot, amely lehetővé teszi, hogy a tulajdonos engedélye nélkül „államosítsák”, és a menekülteknek átadják az ingatlanokat, úgy a tervezet szerint a tulajdonos kártalanításáról is gondoskodni kell.

loading...

Mindeközben már Münchenben is válsághelyzet van

Brigitte Meier a szociális biztos Münchenben beszédet tartott az SPD (Szociál-Demokrata Párt) gyűlésén a városában kialakult menekültügyi krízisről.

Az alábbi videóban elmondta, hogy a kialakult helyzet teljesen ellenőrzésen kívül került, de Merkel továbbra is azt mondja, nincs korlátja a menekültek számának, melyet Németországnak be kell fogadnia.

Forrás

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Read previous post:
ÍGY ERŐSÍTHETED A WIFI JELÉT
ÍGY ERŐSÍTHETED A WIFI JELÉT!

Sokan panaszkodnak arra, hogy gyenge a wifi jel, és rögtön lecserélik a router-t. [good_old_share] Pedig néhány egyszerű praktikával, erősíthetünk a...

AZ IRAKI MENEKÜLTEK MEGBÁNTÁK, HOGY EURÓPÁBA JÖTTEK
AZ IRAKI MENEKÜLTEK MEGBÁNTÁK, HOGY EURÓPÁBA JÖTTEK!

A menekültek egy része megbánta, hogy Európába jött. [cn-social-icon] Tudjuk, hogy a menekültek nagy része a közösségi médiákat, köztük a...

Close